Vinner av kakefat fra Adlibris.no

Vinner av kakefat fra Adlibris.no

11.02.2019

Annonse: Adlibris.no

Hei dere!

Jeg har hatt en fiiiin helg i Budapest, og en superhektisk dag på jobb, så derfor har det ikke blitt noen oppdateringer her på bloggen de siste dagene. Men nå har jeg altså trukket en vinner av dette flotte kakefatet fra IMK (In My Kitchen)-serien til Adlibris.no - og må skynde meg å takke alle som har deltatt i konkurransen! Det kom inn 103 kommentarer på bloggen, 498 kommentarer på instagram og over 1500 kommentarer på facebook.

Jeg har trukket en vinner blant kommentarene på instagram denne gangen, og det ble @lenebergum 

Gratulerer så mye!  Jeg kontakter deg også på instagram. Send meg adressen din så jeg får videresendt den til Adlibris, så får du snart et vakkert kakefat i posten! 

  

11.02.2019
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter