Kom på boklanseringen den 4. september 2014!

Kom på boklanseringen den 4. september 2014!

18.08.2014


Ja, nå nærmer det seg endelig lansering av Det søte livs jubileumsbok med Kristines favoritter!  Smile  I denne boken viser jeg dere de aller beste oppskriftene her på Det søte liv!

 

 

Jubileumsboken inneholder over 200 favorittoppskrifter hentet fra de 10 årene jeg har blogget her på www.detsoteliv.no. Du vil finne både mine favoritter og de oppskriftene som har vært mest besøkt av leserne i disse årene.

Her er det kaker for enhver anledning, og alle oppskriftene har bilder og gode forklaringer så alle kan få dem til!

Boken er delt inn i følgende 8 kapitler:

♥ Langpannekaker
♥ Sjokoladekaker
♥ Festkaker
♥ Franske fristelser
♥ Italienske søtsaker
♥ Amerikanske klassikere
♥ Gjærbakst
♥ Kveldskos
 

Boken ventes utgitt 1. september og den 4. september kl. 18.00 er alle velkommen til å komme innom lanseringen som arrangeres lokalene til forlaget Cappelen Damm i Oslo!
Adressen er Akersgata 47/49.

Det blir servert sprudlende drikke og kakebiter bakt etter oppskrifter fra Det søte liv. Jeg blir intervjuet og signerer med hjertelig hilsen til alle som ønsker signert bok. 

Kanskje lodder jeg også ut noen bøker...  Wink  Det er selvsagt gratis inngang til arrangementet.

Jeg håper å få hilse på DEG! 

 

 

Det er ikke nødvendig med påmelding for å komme, men hvis du har lyst, kan du melde deg på arrangementet på Facebook ved å følge denne linken her. Del gjerne arrangementet med venner som du vet er glad i kake og ta dem med deg. Wink

 

Har du ikke anledning til å komme og vil være sikker på å få et eksemplar av boken tilsendt straks den blir utgitt, kan du bestille boken ved å følge denne linken her. Du kan lese nærmere om mitt samarbeide med tanum.no i innlegget her.

 

Heart  Heart  Heart 

 

18.08.2014
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter