Vinner av produkter fra St. Dalfour!

Sponset innlegg.

Takk for herlig respons på giveawayen jeg lanserte på søndag med de fantastiske syltetøyproduktene og dessertsausene fra St. Dalfour. Jeg skjønner godt at dere er litt ivrige, for dette er virkelig utrolig gode saker!

Syltetøyet fra St. Dalfour kjennetegnes av at det ikke inneholder noe sukker, men kun søtes med konsentrert fruktjuice. Det finnes heller ikke tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Smaken og konsistensen er likevel like søt og god som på vanlig kvalitetssyltetøy, men fruktsmakene kommer likevel enda bedre frem i dette syltetøyet. Også dessertsauser i karamell, sjokolade, jordbær og blåbær lages uten sukker, og har likevel herlig søt smak. Perfekt til pannekaker og vafler!

Produktene fra St. Dalfour kommer i mange spennende smaker. Jeg anbefaler deg å teste dem ut! Produktene selges i flere av de store matvarebutikkene, som Meny, Coop Mega, Kiwi, Joker og Ultra. Er du kjempeheldig er det DEG jeg har trukket ut som vinner av en spennende produktpakke som du får sendt rett hjem til deg!  Smile

 

OG VINNEREN BLE:
 

Karen-Christine -  som la igjen denne kommentaren 17.08.2014 kl. 21:15:
 

Å hallo! Gulrotkaka jeg koser meg med nå virka brått nesten kjip i forhold til alle tingene du presenterer her! Godt jeg har pynta kaka med nyplukka blåbær i det minste Wink

 

Gratulerer så mye!  Det er viktig at du sender meg adressen din på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke regnet fra i dag, så formidler jeg adressen din videre til importøren Oluf Lorentzen AS, som da sørger for å sende deg pakken.

 

Dere andre burde som sagt også teste disse produktene!  Wink


♥ ♥ ♥ ♥

 

Dette innlegget er skrevet som del av mitt samarbeide med Oluf Lorentzen AS, som er forhandler av syltetøy fra St. Dalfour i Norge. 


 

Bloggkategori