Vinner av Giveaway fra Kakebua

Sponset innlegg.

Hei alle sammen!

Takk for fantastisk engasjement knyttet til denne Giveawayen fra Kakebua som jeg lanserte før helgen. Mange hundre kommentarer kom inn, og dere skal vite at jeg har lest dem alle sammen.

Jeg tror det særlig var det flotte kakedisplayet som fenget denne gangen. Til de virkelig fine anledningene er det gøy å gi kaken en ekstra flott presentasjon; løfte den litt opp fra kakebordet så den virkelig kommer til sin rett. Dette vakre displayet er laget i metall, er 30 cm i diameter og tåler en kake på flere etasjer på opptil 15 kilo! Dere som ikke vinner i dag, og som skal bake til bryllup eller annen stor anledning og ønsker å gi kaken "det lille ekstra", kan kjøpe displayet i nettbutikken til Kakebua, se her.

Men en heldig person får altså både kakedisplayet og alt det andre attpå og helt kostnadsfritt tilsendt. Smile

 

Og det ble Karine Roan som la igjen denne kommentaren den 23.05.2014 klokken 10:31:
 

Å du hildrande duuuu det settet var lekkert! Jeg sier uten tvil ja takk til å vinne denne gangen Smile

 

Gratulerer så mye, Karine! Send meg adressen din på e-post til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke fra i dag, så skal jeg sørge for å videreformidle informasjonen til Kakebua, som sender deg pakken din!
 

♥ ♥ ♥ ♥
 

Ikke så lenge til neste giveaway, folkens, og også neste gang blir det utstyr som passer til festlige anledninger!  Wink

Bloggkategori

2 kommentarer

Ååååååå, tuuuuusen hjertelig takk, jeg ramlet nesten av stolen av glede når jeg leste at jeg hadde vunnet :) :) Dette er jo bare fantastisk, gleder meg som en unge til pakken kommer, blir rene julaften :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift