Giveaway: Vinn utstyr fra Kakebua for å lage vakre bryllupskaker og cupcakes!

Sponset innlegg.
 

Det er så utrolig gøy å ha annonsører her på Det søte liv som stiller opp med den ene fantastiske giveawayen etter den andre! I dag er det nettbutikken Kakebua som gir bort enda en generøs gave til en av mine lesere.

Britt som driver Kakebua rapporterer om stor pågang for tiden fra folk som vil kjøpe utstyr til å lage kaker til bryllup. Det trenger selvsagt ikke være selveste bryllupskaken, men alle kaker som tas med til et bryllup skal jo helst være litt fine å se på. Det går som regel i runde kaker, men hvite cupcakes med lekker sprøytetopp er også vakkert og populært! 

Britt er selv en meget erfaren kakepynter, og vet hva som skal til for å få kakene til å se vakre og unike ut. Her har hun satt sammen et supert sett med utstyr til dagens giveaway!

 

 

GIVEAWAYEN INNEHOLDER FØLGENDE:

 

1. KAKEDISPLAY OG KAKEFAT

Det flotteste i denne giveawayen er et vakkert kakedisplay og et matchende sølvfarget kakefat til å sette på displayet.

 

 

Alle kaker ser flotte ut om de settes oppå et slikt display!

Her ser du bilde av en kake som Britt har laget og som er satt oppå det samme kakefatet og displayet som inngår i denne giveawayen.

 

 

2. SILIKONFORM FOR Å LAGE KANTBORD PÅ KAKER

Dernest inneholder giveawayen en silikonform som man kan presse marsipan eller fondant nedi for å lage dekorative border på kaker.

Silikonformen er todelt, slik at du kan lage to typer border.

Her ser du en av Kakebuas kaker som har en bord laget med rosemønsteret:

 

 

Og her er to kaker som har den andre type borden:

 

 


Dette er jo ikke bryllupskaker, men jeg tar med bildene likevel, så du ser hvor fine bordene blir med denne silikonformen.

 

3. BLOMSTERUTSTIKKERE I FIRE STØRRELSE

I tillegg til vakker bord nederst rundt kanten av kaken, er det jo ingenting som slår nydelige blomster som pynt oppå kaken!

Denne giveawayen inneholder blomsterutstikkere i fire ulike størrelse.

Blomster lager du ved å kjevle ut enten marsipan eller fondant og stikke ut blomster med blomsterutstikkeren. For å få litt kurvet fasong på blomstene, kan du enten legge de i små eggeglass eller dekke en vanlig eggekartong med plastfolie og legge blomstene oppi til tørk. Vil du være litt mer avansert, kan du for kun kr. 39,- anskaffe deg en plastform som er spesielt beregnet på tørking av slike blomster. Formen fås kjøpt i nettbutikken til Kakebua (se link her). Beregn 1-2 døgn tørketid (fondant tørker litt fortere enn marsipan) på tørt og kjølig sted. Når blomstene er ferdig tørket, holder de fasongen og ser ut som ekte blomster.

Fest gjerne noen små sukkerperler i midten av blomstene for å få dem til å se enda mer ekte ut.

 

 

 

Det ser vakkert ut med blomster i ulike fasonger. Flere typer blomsterutstikkere finner du i nettbutikken til Kakebua.

 

 

 

4. 48 HVITE CUPCAKEFORMER

Vinneren får 48 stk hvite cupcakeformer som egner seg ekstra godt til å lage bryllupscupcakes med, selv om de er fine ved alle andre anledninger også. De er laget av stiv papp som holder fasongen under stekingen, så du kan sette dem direkte på platen og trenger ikke muffinsbrett.

Jeg er skikkelig fan av disse formene, og bruker dem ofte selv!

 

5.  TRE STORE SPRØYTETIPPER

Noe av det som det selges mest av hos Kakebua er sprøytetippene med stor åpning, som gjør at man kan lage skikkelig flotte frostingtopper oppå cupcakes. Jeg har fortsatt ikke sett at disse sprøytetippene selges i noen andre kakeutstyrsbutikker i Norge. Disse tippene er uunværlige etter min mening, og den heldige vinneren får med seg alle tre variantene.

 

HER SER DU IGJEN ALLE TINGENE SAMLET:

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

Alt sammen som vist ovenfor kan fås kjøpt i nettbutikken til Kakebua.

Men er du så heldig å vinne denne giveawayen, sender Kakebua alt sammen hjem til deg uten at du trenger å gjøre noe som helst annet enn å legge igjen en kommentar nedenfor  Grin

Frist for å legge igjen kommentar er mandag 26. mai 2014 kl. 21.00.

Vinneren annonseres her på Det søte liv - og må selv melde seg i løpet av 1 uke etter trekningen ved å sende en mail til meg på adressen kristine@detsoteliv.no med informasjon om navn og adresse. Jeg formidler da denne informasjonen videre til Kakebua, som da sørger for å sende premien til vinneren.

 

Lykke til!  Smile

Bloggkategori

402 kommentarer

Åhhh dette ønsker jeg meg veldig! !!!♡Kjempeflott premie! Og for en super blogg du har her♡ Ha en fin kveld♡

Hei
Fantastisk flott utstyr som hadde blitt satt stor pris på hos ein bakeglad student som fortiå ikke har någe særlig utstyr. Kan samtidig takka Kristine som har lagt denne flotta siå å alle dokker som har delt oppskrifter. Hilsen en flittig bruker :)

Herligheten så mye fint! Kan tenke meg dette displayet ja, sikkert flott å få løftet kaken opp fra kakebordet. Fin blogg!

Å, så mye gøy det går an å lage med dette!! Krysser fingrene og håper på lykke! :)

Dette ønsker jeg meg! Jeg skal gifte meg 5 juli, og planlegger å lage bryllupskaka selv, og da hadde dette kommet godt med :)

ja takk :D

Denne hadde vært en kjempefin overraskelse til min datter. Da hadde hun blitt kjempeglad :-)

Åh er blitt bedt om å lage ei kake til min søsters bryllup om en mnd. Vær så snil og velg meg! Med dette flotte utstyret kan jeg lage en super kake!! Ville vært helt himmels å vinne noe så flott!

Jatakk, det hadde virkelig vært en super gave å vinne da jeg er en bakeglad student! :)

Falt totalt for displayet med fat, sååå nydelig:) Krysser fingrene og håper at jeg vinner det...

Den pakken har jeg veldig lyst på, skal snart lage bryllupskake til min søster å da hadde det vært kjekt med litt utstyr!

Jeg ønsker å vinne denne flotte gaven! Men skulle jeg være så heldig å vinne så kommer jeg til å gi den i gave til min venninne som er meget flink til å pynte kaker - hun fortjener det siden hun hvert år lager fancy bursdagskake til min datter (og i år ønsker hun seg ei kake med gris - som sier nøff-nøff!)

Ikke tvil om at dette hadde vært kjekt å vunnet samtidig som det hadde komt veldig godt med! Digger bloggen din, keep up The good work. Jeg er ofte inne å ser :-) god helg :-)

Åjaaaa... Det kunne jeg virkelig ha tenkt meg!! Krysser alt jeg har!!

Nydelige ting du har på denne siden. Har svært lite av slike ting da jeg ikke har hatt midler til å skaffe meg slikt. Men vil så gjeeeerne vinne dette her!!!!!

Hei. Vil først skryte litt av bloggen som jeg stadig er innom. Noen ganger for å hente oppskrift til en spesiell kake jeg vil lage, og noen ganger for å titte og drømme meg bort i alt det fristende jeg tenker å lage senere...veldig inspirerende. Når det er sagt, så ønsker jeg veeeldig å vinne den flotte gaven, det ville vært helt toppers :) :)

Hvem vil vel ikke vinne? ;)
Spesielt når man kan vinne noe som hjelper en å pynte på desserten

Ja takk veldig gjerne! :) Har dåp i juni og gutten som skal døpes fortjener virkelig dette å få kaken sin på :) Mammaen også som hadde alvorlig svangerskapskvalme i 9 mndr. Det var verdt hvert sekund når jeg endelig fikk hilse på det fantastiske lille mennesket <3 Ps! Veldig flott side, har brukt oppskrifter herfra flere ganger. <3

Det er en ting jeg kan gjøre,- og det er å krysse fingrene:-) Flott premie !

Åååå dette ønsker jeg meg!! Krysser fingrer for harde livet!!!!!! En flott pakke for meg med tanke på at jeg har starter smått å lage kaker!!

Oi,for en flott premie Jeg elsker å bake og ønsker meg veldig fancy utstyr noe jeg dessverre ikke har Krysser fingrene for vinnerlykke

Oi,for en flott premie Jeg elsker å bake og ønsker meg veldig fancy utstyr noe jeg dessverre ikke har Krysser fingrene for vinnerlykke

Åh herregud så flott! og så flotte bilder! :D
Ønsker meg virkelig denne gavepakken!

Kjempe flott premie :-) Ønsker å vinne da jeg elsker å bake. Og ikke minst min sønn på 12 år som har arvet bake kunsten på kjøkkenet. For 14 dager siden baket sønnen min 6 kaker til en konfirmasjon. Og når vi er på shopping elsker han å gå på butikker med kjøkken utstyr.

For et flott sett - hadde absolutt vært passende til å lage kake til babyshower til en av mine flotte, gravide venninner, og til min egen feiring av levert masteroppgave om et par uker! :D

Ja takk!
Fantastisk premie:)!! Håper denne finner veien hjem til kjøkkenskapene mine!

svar

Wow dette hadde vært fantastisk å vinne :-)

Denne pakken vil e gjedne vinne! Hadde vøre så artigt! :)

...det søte liv....rett og slett helt fantastisk...med riktig bakeutstyr blir gleden større for meg...

Jatakk :-)

Åhoi! For en fantastisk giveaway! Bakeglade meg hadde blitt hoppende glad om jeg hadde vært så heldig å vinne dette! Jeg har nemlig ikke så mye utstyr ennå så dette hadde vært midt i blinken Ellers er dette en utrolig inspirerende blogg!

Tenk så fantastisk det ville være å vinne noe sånt! Jeg har en 10-åring som er helt pynte-kake-frelst, så det hadde vært supert! I dag skal jeg forresten lage Islandskake etter din oppskrift. Skolen til sønnen min har en internasjonal tilstelning på et kjøpesenter i morra, og han skal være med å representere Island. Takk for mange flotte oppskrifter! :)

Ja takk! Hadde blitt kjempeglad hvis jeg vant.

Åå dette var noe jeg kunne tenke meg. Så flott give away!!! Krysser fingrene

Tusen takk for en flott blogg :)
Bruker stort sett bare oppskrifter fra den. Morsomt å utfordre meg selv å prøve nye ting,- selv om ikke alt blir like vellykket:) (moussen)

Neste steg er å få til pynting av kaker. Så da hadde dette settet vært knall:-)

Her var det utrolig mye fint. Synes de cupcakes formene var utrolig elegante og søte :)

Detta va ein sabla nydelig giveaway Kristine ☆★☆
Prøver meg igjen og krysser alt for å kunna setta fram ei stilig kaka te min store lillemann
som blir 9år 9.juni ♡♥♡

Dette var en fantastisk premie! Den ønsker jeg meg veldig siden jeg faktisk skal bake til et bryllup i sommer tusen takk til dere for fantastisk giveaway og flotte nettsteder. Får Masse inspirasjon avdere begge i bakingen min.

Flott giveaway :)
Ønsker meg dette:)
Er nybegynner og kunne trengt litt mer utstyr. I sommerferien skal jeg være med på en bakekonkurranse , som hadde vært gøy å vinne:)

Ååååå, for en flott gave! Jeg vil veldig gjerne delta i denne giveawayen! Krysser fingrene for litt vinnerlykke :)

Ååååå, for en flott gave! Jeg vil veldig gjerne delta i denne giveawayen! Krysser fingrene for litt vinnerlykke :)

For en kjempefin premie ! Hadde vært kjempegøy å kunne bruke den til kakene i sommer ! :)

Elsker bloggen din, mye inspirasjon <3
Ønsker med alltid bakeutstyr :)

Wow, for en giveaway! Krysser det som krysses kan! Lykke til til oss alle sammen! :-)

Åh, for noen flotte kaker! Håper jeg vinner den flotte premien!
Takk for en super blogg

Kjempe kjekk giveaway, krysser fingrene på at jeg vinner :)

Dette hadde vært topp å vinne, da vi ska ha barnevelsignelse til vår datter rett etter sommerferien. Jeg krysser fingrene for at jeg et den heldige denne gangen. ;0)

Åååh, så fint det hadde vært å vinne! Skal bake min egen bryllupskake i juni, og dette utstyret ville kommet godt med!

Jeg er trofast kunde hos Kakebua, og de har en helt utmerket service, og et stort og variert utvalg i varer. Jeg hadde veldig gjerne vunnet dette, særlig kakedisplayet har jeg lyst på, det er virkelig nydelig. Jeg må forresten også skryte av bloggen til Kakebua, siden jeg er så godt igang her. Masse nyttige tips, trinn for trinn og inspirasjonsbilder.

Håper selvsagt jeg vinner, siden jeg skal levere kake til bryllup i sommer. Og Kristine, kakene jeg baker, blir ofte funnet her på bloggen din, i det enorme utvalget av oppskrifter. Takk til dere alle, som deler av kunnskapen deres.

For en flott pakke!
Jeg skal gifte meg i sommer, og selv om noen andre ordner selve bryllupskaken hadde denne pakken vært perfekt for meg :D

Er nybegynner når det gjelder kalepynting, så dette hadde vært gøy å vinne:):)

Fantastisk flott nettside for alle glade kakefantaster:-) Supert med giveaway!

Så flotte pakke, min yngste sønn skal gifte seg 5. juli og jeg skal lage bryllupskaken, jeg har lenge ønsket meg utstikkerne til de flotte rosene, jeg lager roser på frihand ennå, blir ganske bra det og då, men utrulig mye mer naturtro med utstikkerne.

Så kjempe mye fint ,Her var det jo mange ting til en vær annledning.Måtte en beste vinne ,å heldig er den som får det kjempe fine kake fatet.Ha ei god helg..)

Ååå hadde vært noe det. Selv om jeg ikke skal lage kake til bryllup, så skal vi ha navnefest for lillemor i begynnelsen av september og det hadde vært supert å vinne dette så jeg kan lage fine cupcakes og kaker til anledningen :-)

Så fine kaker! Hadde man bare hatt det rette utstyret:( sier ja takk til det altså;)
Ha en flott fredag!

Kjempeflott giveaway :)
Vil gjerne være med å prøve lykken her :)

Jeg har blitt en trufast følger og prøver stadig nye oppskrifter fra deg, de er bare då fantastiske alle kakene innpå her. Så det er på tide å bygge seg opp et lite lager av ulike flotte redskaper, så ønsker meg veldig dette settet

Fikk løst å bake mengang:) ønsker veldig å vinne d her:) fulgt dæ i mange år,super sia med oppskrifter for d meste man treng

Så utrolig mye fint:) dette kommer til å bli flittig brukt hvis det ender hos meg:)krysser alle fingre og tær:):)!!! ønsker alle en fin helg:)

Så gøy det hadde vært å vunnet dette!! Jeg er "nybynner" i kakepynting, og dette ser kjempefint ut :)

Dette var noe jeg virkelig kunne tenke. Displayet er skikkelig fint:-)

Titter innom for litt helgeinspirasjon og lar meg friste til å delta på Giveaway :-)
Så flott premie <3 Skulle jeg bli den heldige vinneren skal jeg overraske min kollega og gode venninne med en bryllupskake når hun gifter seg den 20. juni <3 Krysser det som krysses kan og håper at jeg har lykken med meg <3

Åå, dette er virkelig en drømmepakke! Utrolig flotte varer :-D Krysser alt som kan krysses for at dette havner i min postkasse/nærmeste post i butikk :-)

Noe så nydelig! Jeg er amatørbaker,men ned studentinntekt er det ikke mye igjen til slike ting dessverre,så hadde vært utrolig motto å vinne:-) krysser fingrene!
Klem fra meg

ja takk :)

Dette hadde vært superdupert å vinne! Håper, håper,håper... :)

Mvh Beate F

Ønsker og håper å vinne denne flotte pakken med utstyr <3
Blir en del kakebaking i den nærmeste fremtid...

Dette ville vært så utrolig kjekt å vinne. Takk til Kakebua som gir oss et håp om at dette kan bli vårt:-)!

Mvh
Kristin Morsund meling

Nok en flott giveaway! Nydelig ustyr, bare å krysse fingrene :D

Ååååh! Så lyst jeg har på dette! Skal lage min første bryllupskake nå, (gratis) så da hadde dette vært midt i blinken! :))) krysser fingrene

Wow !! Dette var en superflott giveaway !! :D Selvfølgelig ønsker jeg meg et sånt sett.
Krysser det jeg har som kan krysses ;) Ønske ønske

mvh
Anita :0)

ps. super blogg du har

Så moro det hadde vært om jeg hadde fått prøve denne flotte Giveaway pakken :) Krysser fingrene :)

Dette hadde det vært gøy å vinne :)
Må bare samtidig si at jeg elsker bloggen din. Jeg er innom hver dag.

Ja, takk, jeg vil veldig gjerne delta i den flotte giveawayen! :D Riktig god helg til dere alle!

for en fantastisk giveaway!! den kunne jeg gjerne tenkt meg!! liker bloggen din, du har mange fantstiske oppskrifter!!

Åhhh dette ønsker jeg meg veldig! !!!♡Kjempeflott premie! bruker oppskriftene dine ofte :)

Skal lage kake i min brors bryllup så dette hadde vært supert å vinne! :D

Fantastisk flott giveaway!!Her er det bare å håpe på at vinnerlykken plutselig dukker opp! :D

Ahhh,dette hadde jo vært simpelthen fantastisk å vinne for en generøs giveaway

For en lekker giveaway:). Elsker bloggen din<3. Ønsker deg og dine en kjempe fin sommer:)

Det hadde vært fantastisk å vinne dette settet før bryllupet jeg skal til i sommer! Ellers takk for gode oppskrifter og en inspirerende blogg :)

Har akkurat rydda opp i tyllbeholdningen min og da kasta jeg de store pga rust/slitasje kanskje ikke så rart siden de var 25år gamle Så ønsker meg nye krysser fingrene for vinnerlykke

SÅ lekkert, dette kunne jeg hatt god bruk for!
Krysser fingrene og håper på det beste :-)

Alt er jo bare såå fint. Mye som jeg ikke har fra før av, men godt kunne ha tenkt meg;-)

Nei så kjekt d hadde vore å vonne detta! Hadde passt fint nå så bryllupskakene ska begynna å lagast Kjekke produkter dokke har!

dette hadde det vært utrolig morro og vunnet! :) kommer godt med til alle kakene som skal pyntes i løpet av sommeren!

dette hadde det vært utrolig morro og vunnet! :) kommer godt med til alle kakene som skal pyntes i løpet av sommeren!

Dette var lekkert :) vært kjempeflott å vunnet dette settet som kan bidra til ekstra flotte kaker :)

Å du hildrande duuuu det settet var lekkert! Jeg sier uten tvil ja takk til å vinne denne gangen :)

Så flott en siden med mange deilige kakeoppskrifter.
Og så denne Giveaway som var så utrolig flott. Dette kunne jo være noe å ta med.

Legger igjen et stort ønske om å vinne :)
Takker igjen for en utrolig blogg du har, og for kjempegode oppskrifter, og toppklasse når det gjelder instruksjoner :o)

Jeg ønsker deg og dine en riktig god helg :o)

Flotte premier, selvfølgelig ønsker jeg å vinne! :) Har begynt å lage litt kaker og cupcakes, og vi trenger jo alt utstyret vi kan få...

Jeg skal lage min første bryllupskake til sommeren, så dette hadde kommet godt med :) kjempe fin giveaway og ikke minst en veldig fin og inspirerende blogg :)

Wow for ett nydelig fat! Hadde blitt veldig glad for å fått det i hus :)

Jatakk veldig gjerne! :) Hadde vært gøy å fått dette til min lille leilighet :D

Ja takk en sånn pakke hadde passet perfekt i disse bryluppstider :)

Ja takk, er gjerne med i trekningen av denne flotte give away :). Bruker oppskriftene dine regelmessig, noe av det beste jeg har jobbet etter. Godt forklart som gjør det enkelt å bake, og nydelige bilder. Skal nå i gang med å lage hverdagsmuffins med bær og kjelesjokoladekake. Vi i Fosna skytterlag i Kristiansund skal ha stevne i helga, og da vil skytterne ha kaker, vafler og pølser etter endt skyting, og det skal smake godt og se godt ut. Så da er det bare å finne fram bloggen din for å finne kaker som er en fryd både for øye og gane

Fantastisk flott sett, og fantastisk flott blogg! :) Jeg vil gjerne vinne. Barnebarnet mitt (vår første prinsesse blant mange prinser) skal døpes i juni, så dette hadde vært perfekt.

Dette hadde vært helt perfekt! Skal bake min første bryllupskake om en mnd, og den hadde tatt seg så godt ut på en slik ☺️

Å ja,gjeerne!! Bruker oppskriftene dine mye, er en bakeglad sjel :)

Å ja,gjeerne!! Bruker oppskriftene dine mye, er en bakeglad sjel :)

Hadde vært helg fantastisk med sånne ting i kjøkkenskuffene! Elsker å bake og dekorere! <3

Guuuuuud så mye fint! Håper lykken er hos meg denne gangen, *krysser fingrene*!!! :-D

Må jeg eje, så jeg kan fremtrylle næsten så flotte kager som på siden her, men øvelse gør mester
Tak for gode input og ideer.
:-D

Ja takk ;D
Kanskje jeg kan bake kake til bryllupet mannen skal på i sommer :)

Åjaaaa, ønske, ønske, ønske <3 <3 <3
fantastisk oppskrifter hos deg og Kakebua har utrolig mye flott kakeutstyr :-)
Måtte jeg være såååå heldig å vinne :-)