Lapper med sjokolade


Til din kjære og deg selv...  Heart

 

 

Ingredienser:

♥ 4 dl kefir
♥ 5 ss sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts natron
♥ 1 ts hornsalt
♥ 4 dl hvetemel
♥ 100 g chocolate chips eller hakket kokesjokolade

 

Fremgangsmåte:

Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre. Vend inn halvparten av sjokoladebitene.

Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme.

Legg opp til å steke 3-4 lapper om gangen. Dryss på litt ekstra sjokolade mens lappene steker på den ene siden.

 

 

Snu lappene og stek dem videre på den andre siden til de er gylne.

Serveres nystekte!

 

 

Deilig med kald melk til!

 

 

Tips:

Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.

Du kan variere lappene ved å drysse over nonstop i stedet for sjokoladebiter, se Lapper med nonstop.

 

 

YUMMY!  Yum  Yum  Yum 

 


♥ ♥ ♥ ♥

Lapper med sjokolade
Ingredienser

♥ 4 dl kefir
♥ 5 ss sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts natron
♥ 1 ts hornsalt
♥ 4 dl hvetemel
♥ 100 g chocolate chips eller hakket kokesjokolade

Fremgangsmåte

Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre. Vend inn halvparten av sjokoladebitene.

Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme.

Legg opp til å steke 3-4 lapper om gangen. Dryss på litt ekstra sjokolade mens lappene steker på den ene siden. Snu lappene og stek dem videre på den andre siden til de er gylne.

Serveres nystekte!

Tips


Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.

3 kommentarer

Hei, kan røra på denne stå over natta? :) ser super god ut :)

litt tykke med sjokolade :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift