Sjokoladesmåbrød

Sjokoladesmåbrød
Ingredienser

150 g smør
3/4 dl sukker
2 ss mørk sirup
3 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ss kakao

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør luftig med sukker og sirup. Sikt sammen de øvrige ingrediensene og bland inn i deigen.

Rull deigen til to pølser som legges på bakepapirdekket stekeplate. Trykk pølsene ned til ca 1 cm høyde.

Stekes midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. Avkjøles litt før de skjæres i skrå skiver.

Tips

"Sjokoladesmåbrød" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Prøve disse, men de ble mjuke. Forventet sprøe kaker som karamellkaker, men kanskje de ikke skal være det.?
Mvh Sissel S

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift