Giveaway Julekalender Luke 11: Marmelader fra Mackays og teer fra English Tea Shop!

Sponset innlegg.

Hei!

Dagens gave i Det søte livs julekalender er av den smakfulle sorten!

Her får du nemlig 4 stk utrolig gode marmelader av den berømte merket Mackays. Mackays ble grunnlagt i 1938 av to brødre og eies i dag av Grant familien som holder til i Skottland. Marmeladen håndlages i moderne produksjonslokaler og under streng observasjon for å sikre høy kvalitet og den perfekte hjemmelagde smaken på marmeladen. Mackays sine produkter er tilgjengelig i over 60 land over hele verden. Takket være importøren Oluf Lorentzen A/S får man også kjøpt marmeladene i norske butikker, blant annet i butikkene til Meny.

I dagens giveaway følger det med både den mest berømte appelsinmarmeladen som lages med en helt spesiell type appelsiner fra Seville i Spania.

 


Jeg brukte denne appelsinmarmeladen som fyll i en sjokoladekake. Gjett om det ble godt!

 


Oppskriften på denne nydelige kaken kommer her på bloggen i løpet av de nærmeste dagene...  Yum

 

I tillegg følger det med en gavepakning med julemarmeladene: Christmas Marmelade with Cranberries og Christmas Preserve with Mulled Wine.

 


Marmelade av beste kvalitet!

 

Tro meg - dette er NYDELIGE MARMELADER!


I tillegg til marmeladen følger det med i gaven et par kvalitetsteer fra English Tea Shop. Dette er økologiske teer som produseres på Sri Lanka i tråd med eldgamle tradisjoner (Fairtrade).

Teene til English Tea Shop er dessuten kjennetegnet av sine vakre, fargerike tebokser.

 

 

Hadde det ikke vært fint å kunne kose seg med dette i juleukene som kommer?

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av denne gratispakken er å skrive en kommentar til dette innlegget før i morgen, mandag 12. desember 2016 kl 21. Det er også mulig å delta på instagram og facebook. Jeg trekker en vinner som annonseres her på bloggen samme kveld.

Og husk at du alltid kan gå tilbake og se tidligere giveawayinnlegg og annonseringer av vinnere om du går til kategorien Gavedryss i menylinjen øverst på bloggen og velger Giveaways.

Lykke til alle sammen!

Bloggkategori

99 kommentarer

Det hadde vært topp å vinne denne, foreldrene mine elsker marmelader. I morgen skal jeg steke fattigmann etter din oppskrift, gleder meg!!

Ja takk

Jeg får helt vann i munnen Teene til English tea shop er så gode! Og så økologiske da. Bonus! :-)

Elsker elsker elsker marmelader!!! Både som pålegg og i bakst! :D Og teen hadde vært spennende å prøve ;)

Ja takk

Morsomme og spennende premier hver dag! Lurer på om denne passer godt til en kake eller to?

ja

Tenk å kunne satt seg ned med en deilig kopp te, og godt brød med marmelade på... Det hadde vært noe i julestria :-)

Fantastisk fin give away - dette hadde blitt et flott bidrag til minneverdige drømme frokoster for mine tvilling jenter og meg i julen:-) god jul til deg:-)

Ja takk

God jul! Sitter i leiligheten til typen i Oslo og koser meg med ferie siden den 8. Desember! Bortskjemt student med andre ord. Hadde vært veldig kos å ha en slik kopp med te nå, og med slik marmelade kunne jeg baket julerundstykker til kjæresten kommer hjem fra jobb og bruke det som pålegg, håper på pemie, hilsen julestemt frøken.

Jeg elsker toast og marmelade om morgenen og hva er vel bedre enn å smake nye sorter?

Da jeg var i Hellas fikk jeg lære å lage marmelade av lokal frukt, etter det er jeg alltid på uttkikk etter nye ideer og nye smaker

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin og fredelig Jul !

Selv skal jeg feire jula med mine barnebarn, nå ligger de med feber og har det ikke bra. Håper de blir frisk fort.

Spennende smaker, virkelig noe jeg kan tenke meg å prøvesmake. Jeg blir mer og mer glad marmelade, og alt av søtsaker, jo eldre jeg blir :)

Ha en riktig fin dag !

Kom innom bloggen i leten etter noen gode julebakstoppskrifter, men vil gjerne vinne litt marmelade og te om det er mulig! Ser kjempegodt ut :-) God jul!

Dette så utrolig godt ut! Ble litt mimring her nå, da jeg kom til å tenke på at appelsinmarmelade var noe jeg brukte å spise på besøk hos besteforeldrene mine. Te hadde kommet godt med, da jeg er tedrikker og ikke kaffedrikker :D

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift