Brukere online: 3769
Brukere i dag: 44429
Brukere siste 7 dager: 232132
Sweet Moments with my Sweetheart...
"Sweet Moments" er noe av det beste navnet jeg kan tenke meg på konfekt!
Den danske produsenten av luksussjokolader, Anthon Berg, har laget en helt ny serie konfektsjokolader med dette navnet i fire forskjellige smaker:
Mini Marsipanbrød (nougat, cognac, double dark og den originale),
Mini Terter (plomme i madeira, jordbær i champagne og drue i muskatvin),
Nougatkonfekt (med pasjonsfrukt og chili, salt og appelsin) og
Bærkonfekt (med jordbær og litchi, blåbær og balsamico, og tranebær og eple).
Mmmm... høres godt ut, ikke sant?
Precious Sweet Moments...
Her har jeg brukt varianten med bærsmak og lagt en konfekt i midten av 8 store, myke sjokolademuffins. På toppen pyntet jeg med fluffy sjokoladekrem og enda en hjertekonfekt.
Utrolig nydelige cupcakes!
Ingredienser:
Sjokoladecupcakes:
4 dl hvetemel
2 dl sukker
4 ts bakepulver
0,5 ts salt
1 dl kakao
1 stort egg
3 dl melk
1 dl matolje (se tips)
Fyll:
8 stk Sweet Moments (konfekt fra Anthon Berg)
Sjokoladekrem:
150 g smør
200 g melis
30 g kakao
1 ts vaniljessens
1-2 ss melk
Pynt:
8 stk Sweet Moments (konfekt fra Anthon Berg)
Fremgangsmåte:
Bland mel, sukker, bakepulver, salt og kakao godt sammen i en bakebolle. Pisk sammen egg, melk og matolje i en annen bolle. Ha så det våte i det tørre og rør raskt sammen til en jevn deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet).
Bruk store, amerikanske muffinsformer og fyll disse ca halvfulle med deig. Legg på 1 konfekt og dekk over med resten av deigen.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 25-30 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte). Avkjøl helt.
Pisk sammen ingrediensene til sjokoladekremen til den er jevn, blank og fluffy. Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sprøyt store, lekre topper på hver av de avkjølte muffinsene.
Pynt med en konfekt til slutt.
♥ Enjoy your Sweet Moments!
Tips:
Husk å bruke matolje med nøytral smak, for eksempel solsikkeolje eller rapsolje. Ikke bruk soyaolje eller olivenolje.
Det er viktig at muffinsene er helt avkjølte før du har på sjokoladekremen, ellers vil sjokoladekremen smelte.
"Look for a sweet person. Forget rich."
(Estee Lauder)
♥
♥ ♥ ♥ ♥
Sjokoladecupcakes:
4 dl hvetemel
2 dl sukker
4 ts bakepulver
0,5 ts salt
1 dl kakao
1 stort egg
3 dl melk
1 dl matolje (se tips)
Fyll:
8 stk Sweet Moments (konfekt fra Anthon Berg)
Sjokoladekrem:
150 g smør
200 g melis
30 g kakao
1 ts vaniljessens
1-2 ss melk
Pynt:
8 stk Sweet Moments (konfekt fra Anthon Berg)
Bland mel, sukker, bakepulver, salt og kakao godt sammen i en bakebolle. Pisk sammen egg, melk og matolje i en annen bolle. Ha så det våte i det tørre og rør raskt sammen til en jevn deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet).
Bruk store, amerikanske muffinsformer og fyll disse ca halvfulle med deig. Legg på 1 konfekt og dekk over med resten av deigen.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 25-30 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte). Avkjøl helt.
Pisk sammen ingrediensene til sjokoladekremen til den er jevn, blank og fluffy. Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sprøyt store, lekre topper på hver av de avkjølte muffinsene. Pynt med en konfekt til slutt.
Enjoy your Sweet Moments!
Husk å bruke matolje med nøytral smak, for eksempel solsikkeolje eller rapsolje. Ikke bruk soyaolje eller olivenolje.
Det er viktig at muffinsene er helt avkjølte før du har på sjokoladekremen, ellers vil sjokoladekremen smelte.
- -
"Look for a sweet person. Forget rich."
(Estee Lauder)
1 kommentar
Den toppingen pleier å skille
Den toppingen pleier å skille seg hos meg og bli klumpete, hvordan unngår jeg det?
Skriv ny kommentar