Giveaway og rabatter hos fotoknudsen.no - Lag din egen fotokalender!

Annonse: fotoknudsen

Hei!

Tenk, nå er vi godt over halvveis i november og julehøytiden nærmer seg med stormskritt! Tid for julegaver og å ringe inn det nye året 2019!

Synes du det er vanskelig å komme på fine julegaver uten å repetere det du ga i fjor og forfjor…?  Her skal du få et fantastisk bra tips av meg: Lag en fotokalender!

 

 

Det er utrolig gøy å få en fotokalender, fordi det er så personlig. Dessuten er det jo også veldig nyttig for mottakeren å få en kalender som kan henge på veggen, og du sikrer at mottakeren kommer til å tenke på deg gjennom hele det kommende året!  Smile  

En fotokalender kan lages med alle slags bilder, og det er jo her det personlige aspektet kommer inn; du kan velge ut bilder som betyr noe for relasjonen du har til nettopp denne ene mottakeren.

Selv om det kanskje er mest vanlig å velge ut bilder av familiemedlemmer, reiser og andre nære begivenheter, kan man også lage en fotokalender med lekre matbilder som passer til hver måned i året. Dette kan gjøres med eller uten oppskriftstekst ved siden av, og jeg har testet ut begge deler hos fotoknudsen.no!

 

 

Kjekt med oppskrift på Havrepannekaker i januar… Smile  

 

 

Men det går også fint å lage kalender med bare lekre kakebilder og nøye seg med å sette inn kaketittelen som eneste tekst.

 

 

Ønsker du å utvide med flere enn 12 oppskrifter, kan du lage en fotobok i stedet for en kalender. Ja, du kan rett og slett designe din egen oppskriftsbok illustrert med dine egne matbilder (helt uten sensur fra noe forlag Wink )!

Enten du velger å lage en fotokalender eller du går for en fotobok, er dette en perfekt gave til en matglad venn eller venninne, eller kanskje du har et barn som har flyttet hjemmefra og som du ønsker å gi noen oppskrifter med på veien.


♥ ♥ ♥


Her ser du noen bilder av kalenderne jeg har laget. Jeg lagde som sagt en kalender med oppskriftstekst og en kalender med kun kakebilder og kaketittel.

 

 

 

 

 

Man kan velge ulike design, maler og størrelser (jeg valgte A3-størrelse), og det går raskt å laste opp bilder og så dra dem over til måneden du ønsker.

Hvis man vil legge inn oppskriftstekst, kan man enkelt tilpasse størrelsen på bildeboksen ved å klikke og dra i den, og så sette inn et tekstfelt ved siden av. Teksten kan enten kopieres eller skrives direkte inn i tekstfeltet.

 

 

 

 

Det var mye enklere å lage en fotokalender enn jeg hadde trodd.

Dersom man har spørsmål, har fotoknudsen et kundesenter man kan ringe og få veiledning hos, og de har åpent hver ukedag frem til kl. 22! Se mer info hos fotoknudsen.no

 

 

♥ ♥ ♥

 

GIVEAWAY TIL 3 HELDIGE VINNERE:

Tre heldige lesere kan få lage både en fotokalender og fotobok hos fotoknudsen helt gratis (inklusive gratis frakt, samlet verdi per gave er opptil ca. kr 1000,-)!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før onsdag 21. november 2018 kl. 21.00. Du kan også delta i denne konkurransen på facebook og instagram.

Jeg trekker en vinner samme kveld fra henholdsvis blogg, facebook og instagram, og videresender info til fotoknudsen, som så tar direkte kontakt med vinnerne for å overbringe gavekort-koden.


RABATTER TIL ALLE – PÅ ALLE PRODUKTER!

I tillegg kan alle Det søte livs følgere få opptil 40% rabatt hos fotoknudsen ved å bruke rabattkoden JULEKJEKS.

Rabattkoden gir 40% rabatt på julekort og 30% rabatt på alle de øvrige produktene inne på fotoknudsen.no.

Denne rabatten gjelder altså ikke bare på fotokort, fotokalender og fotobok, men også på fremkalling av bilder, krus med foto, og alt annet av produkter som man kan bestille hos fotoknudsen.no!

Benytt deg av dette fantastiske tilbudet og gi en personlig julegave til dine nærmeste i år!

Klikk deg inn HER for å bestille.

Rabattkoden JULEKJEKS kan brukes fra og med i dag, 18. november 2018 og frem til og med 2. desember 2018.

 

 

Kos deg med juleforberedelsene! Smile  

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Innlegget er skrevet som del av mitt samarbeid med fotoknudsen. Du finner fotoknudsen på facebook her og på instagram som @fotoknudsen

 

Bloggkategori

34 kommentarer

Dette passer perfekt, jeg vet om en mor som ville gledet seg stort over en slik gave til jul! Jeg krysser fingrene :)

Så god ide med oppskriftskalender!. Det hadde vært gøy å lage.

Det hadde vært kjempemorro å vinne, så kunne eg lagd oppskriftkalender til søstra mi som er veldig glad i å bake :-) Hadde vært ei fin julegave :-)

Det hadde hvert artig og vinne, fått oppskrifter i en fotobok eller kalender.

Dette hadde vært helt perfekte julegaver å lage til mine venninner

Fotobok står i ønskeliste til mammaen , så det hadde vært kult å vinne
Digger bloggen din , bruker oppskriftene dine mye

Dette hadde vært fantastisk å vinne for å gi en fotobok til kjæresten fra backpackingturen! <3

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift