Enkel sjokolade-chiapudding med sjokolademelk


Deilig å være på ferie, og deilig å være hjemme igjen!  Smile

Her kommer noe godt som jeg lagde før jeg reiste til Sardinia i forrige uke. En superenkel variant av chiapudding med sjokoladesmak, som lages med kun sjokolademelk og chiafrø. Jeg brukte her vegansk sjokolademelk, slik at desserten ble vegansk også.

Dette er sunt og kan gjerne spises som en deilig frokost også!

Bruk gjerne sjokoladegranola og hvite kokosflak på toppen. Oppskrift på kjempegod sjokoladegranola finner dere HER.

 

 

Dette trenger du for å lage 1 stor porsjon eller 2 små (jeg lagde dobbel porsjon slik at jeg fylte 2 store glass).
 

Ingredienser:

♥ 2 dl sjokolademelk (gjerne vegansk, se tips)
♥ 3-4 ss chiafrø

Toppingforslag:
♥ sjokoladegranola
♥ kokosflak

 

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåten er superenkel:

Ha sjokolademelken i et glass. Tilsett chiafrø og rør rundt. Dekk til glasset med plastfolie og sett i kjøleskapet i noen timer, og helst over natten.

 

 

Server med ønsket topping. Forslaget her er sjokoladegranola....

 

 

 

...og kokosflak.

 

 

Sunt og kjempegodt!

 

 


Tips:

♥ Jeg har her brukt Alpro sjokolademelk som er basert på soyamelk og som således er vegansk. Synes denne smaker nydelig! Den er søt og har en kjempegod sjokoladesmak!

 

 

Andre typer sjokolademelk (vegansk eller ikke) kan også brukes.

♥ Sjokoladegranola og kokosflak gir deilig crunch, som smaker godt til chiapuddingen. Andre gode toppinger er vanlig granola, hakkede mandler eller valnøtter og bananskiver.

♥ Oppbevares i kjøleskapet og holder seg god i flere dager.

♥ Se også oppskrift på Sjokoladepudding med chiafrø.

 

 

 Yum  Yum  

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Enkel sjokolade-chiapudding med sjokolademelk
Ingredienser

♥ 2 dl sjokolademelk (gjerne vegansk, se tips)
♥ 3-4 ss chiafrø

Toppingforslag:
♥ sjokoladegranola
♥ kokosflak

Fremgangsmåte

Fremgangsmåten er superenkel:

Ha sjokolademelken i et glass. Tilsett chiafrø og rør rundt. Dekk til glasset med plastfolie og sett i kjøleskapet i noen timer, og helst over natten.

Server med ønsket topping. Forslaget her er sjokoladegranola og kokosflak.

Tips

♥ Jeg har her brukt Alpro sjokolademelk som er basert på soyamelk og som således er vegansk. Synes denne smaker nydelig! Den er søt og har en kjempegod sjokoladesmak! Andre typer sjokolademelk (vegansk eller ikke) kan også brukes.

♥ Sjokoladegranola og kokosflak gir deilig crunch, som smaker godt til chiapuddingen. Andre gode toppinger er vanlig granola, hakkede mandler eller valnøtter og bananskiver.

♥ Oppbevares i kjøleskapet og holder seg god i flere dager.

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift