Råkrem med vannmelon og bær


Råkrem er en nydelig krem som egner seg som tilbehør til mange slags kaker og desserter.

En deilig og enkel sommerdessert er å servere råkrem sammen med bær.

 

 

 

Enda bedre blir det om du også inkluderer noen biter vannmelon!

 


Til 4 porsjoner trenger du:
 

Ingredienser:

Råkrem:
♥ 3 eggeplommer
♥ 3 ss sukker
♥ 2 dl kremfløte

Bær og vannmelon:
♥ 200 g blåbær
♥ 200 g bringebær
♥ 200 g jordbær
♥ 200 g biter vannmelon

Pynt:
♥ 50 g mandelflak (kan sløyfes)


Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.

 

 

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet.

 

 

 

Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.

Finn frem 4 dessertskåler, bær og vannmelon.

 

 

Legg bær og vannmelon lagvis med råkrem. Dryss mandelflak på toppen til pynt hvis du vil.

 

 

 

Tips:

♥ Desserten bør serveres samme dag den er laget, så både bær og råkremen er helt fersk.

 



♥ Se grunnoppskriften på en litt større porsjon Råkrem her.  Se også Pavlova med råkrem og bær.

 

 

Enkel luksus i sommervarmen!  Heart   

 



♥ ♥ ♥ ♥

Råkrem med vannmelon og bær
Ingredienser

Råkrem:
♥ 3 eggeplommer
♥ 3 ss sukker
♥ 2 dl kremfløte

Bær og vannmelon:
♥ 200 g blåbær
♥ 200 g bringebær
♥ 200 g jordbær
♥ 200 g biter vannmelon

Pynt:
♥ 50 g mandelflak (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.

Finn frem 4 dessertskåler og legg bær og vannmelon lagvis med råkrem. Dryss mandelflak på toppen til pynt hvis du vil.

Tips

♥ Desserten bør serveres samme dag den er laget, så både bær og råkremen er helt fersk.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift