Giveaway Julekalender Luke 21: Gavepakninger med syltetøy fra Stonewall Kitchen!

Annonse

Hei,

Jeg har lenge vært fan av det amerikanske merket Stonewall Kitchen! Yndlingsprodukter er ulike typer syltetøy, ekte lønnesirup (maple syrup) og eplegeléen med kanelsmak. Alle produktene kjennetegnes av rik og veldig ekte smak, som selvfølgelig skyldes både de gode råvarene og produksjonen. Du kan lese mer om Stonewall Kitchen på nettsiden www.stonewallkitchen.com.

 

 

Produktene fås etter hvert kjøpt i flere norske butikker, blant annet i butikkene til Meny. Hør med importøren Oluf Lorentzen A/S på mail firmapost@oluf.no hvis du lurer på hvor man får kjøpt produktene der du bor.

Jeg har bakt mye godt med syltetøy fra Stonewall Kitchen som du finner her på bloggen, og en ny supergod oppskrift på "Thumbprint Cookies" finner du på bloggen i kveld.

 

 

I dagens kalendergave får du 2 forseggjorte gavepakninger med syltetøy fra Stonewall Kitchen hvor syltetøyglasset ligger i en liten, søt keramikkskål i henholdsvis rød og hvit farge (du ser den røde på bildet ovenfor).

Keramikkskålen egner seg godt til å for eksempel serverer friske jordbær i på sommeren.

 

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før i morgen 22. desember 2016 kl. 21.00. Det er også mulig å delta på Facebook og Instagram. Vinneren annonseres her på bloggen i morgen kveld, og husk at du alltid kan gå tilbake og lese alle kalenderinnleggene om du går til Gavedryss i menylinjen øverst på bloggen og velger kategorien Giveaways.
 

Lykke til! 

Bloggkategori

66 kommentarer

Jeg prøver lykken, har lyst til å bake småkaker med syltetøy i midten, slike som du har oppskrift på :)

Ja takk

Så utrolig koselig og søt gave. Krysser fingrene for et dryss vinnerlykke. God jul.

Synes bestandig det er så fint å prøve nye produkter. Dette syltetøyet så spennende ut. Håper det er min tur denne gangen ;)

Vil veldig gjerne være med på dagens kalendergave - 2 forseggjorte gavepakninger med syltetøy fra Stonewall Kitchen hvor syltetøyglasset ligger i en liten, søt keramikkskål i henholdsvis rød og hvit farge. Ser nydelig ut!
Fantastisk blogg :) Innholdsrikt nettsted.
God Jul ♡

God jul :)

Ja takk :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift