Brownies med Kvikk Lunsj Biter

Kvikk Lunsj fra Freia er en Norgesfavoritt, og derfor er det ikke rart at nykommeren Kvikk Lunsj Biter har tatt landet med storm! Jeg leste en artikkel om at disse bitene kun få uker etter lansering hadde blitt Norges mest solgte sjokoladepose. 

Kvikk Lunsj Biter er deilige sjokoladekuler med sprø kjeks og melkesjokolade – og et lite hint med salt.

 

 

Perfekte å kombinere med en myk og deilig Brownie!

 

 

 

Oppskriften er til stor langpanne. 

 

 

Ingredienser: 

♥ 300 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 6 egg
♥ 6 dl sukker
♥ 4 dl hvetemel
♥ 400 g Kvikk Lunsj Biter (3 pk)

Pynt:
♥ melisdryss

 

Fremgangsmåte: 

Smelt smør. Tilsett kokesjokolade oppdelt i biter og la sjokoladebitene smelte i det varme smøret.

 

 

Rør blandingen glatt og klumpfri.

 

 

Pisk egg og sukkeret til tykk eggedosis. Pisk deretter inn i sjokoladesmøret.

 

 

Bland inn hvetemelet. 

 

 

Ha deigen i en stor langpanne (ca. 30 x 40 cm) med bakepapir i bunnen.

 

 

Fordel Kvikk Lunsj Biter oppå. Trykk bitene lett ned i deigen. 

 

 

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 25 minutter.

 

 

Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i langpannen før den skjæres opp i serveringsstykker.

Sikt over litt melis før servering. 

 

 

Altså - så digg!  😋

 

 

Denne oppskriften gir mange fristende kakestykker!

 

 

NAM!  

 

 

 

Tips: 

♥ Kvikk Lunsj Biter selges i poser på 130 gram. Jeg brukte 3 slike poser til denne kaken.

♥ Du kan også bruke vanlig Kvikk Lunsj. Brekk da opp stripene og legg dem oppå kakedeigen. 

♥ Pass på at du ikke steker kaken for lenge, for det er meningen at den skal være litt bløt i midten. 

♥ Oppskriften er beregnet til stor langpanne. Du kan halvere oppskriften og bruke liten langpanne (ca. 20 x 30 cm). 

♥ Kakene kan oppbevares i flere dager i kjøleskapet. Også kjempefine å fryse. 

 

 

Kos deg! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Brownies med Kvikk Lunsj Biter
Ingredienser

♥ 300 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 6 egg
♥ 6 dl sukker
♥ 4 dl hvetemel
♥ 400 g Kvikk Lunsj Biter (3 pk)

Pynt:
♥ melisdryss

Fremgangsmåte

Smelt smør. Tilsett kokesjokolade oppdelt i biter og la sjokoladebitene smelte i det varme smøret. Rør blandingen glatt og klumpfri.

Pisk egg og sukkeret til tykk eggedosis. Pisk deretter inn i sjokoladesmøret.

Bland inn hvetemelet. 

Ha deigen i en stor langpanne (ca. 30 x 40 cm) med bakepapir i bunnen.

Fordel Kvikk Lunsj Biter oppå. Trykk bitene lett ned i deigen. 

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 25 minutter.

Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i langpannen før den skjæres opp i serveringsstykker.

Sikt over litt melis før servering. 

Tips

♥ Kvikk Lunsj Biter selges i poser på 130 gram. Jeg brukte 3 slike poser til denne kaken.

♥ Du kan også bruke vanlig Kvikk Lunsj. Brekk da opp stripene og legg dem oppå kakedeigen. 

♥ Pass på at du ikke steker kaken for lenge, for det er meningen at den skal være litt bløt i midten. 

♥ Oppskriften er beregnet til stor langpanne. Du kan halvere oppskriften og bruke liten langpanne (ca. 20 x 30 cm). 

♥ Kakene kan oppbevares i flere dager i kjøleskapet. Også kjempefine å fryse. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift