Aprikoskuler

Verdens enkleste konfekt - og kanskje den sunneste også!

Oppskriften gir 20 stk.

Aprikoskuler
Ingredienser

200 g tørkede aprikoser
1 ss aprikoslikør (se tips)

Pynt:
kokos

Fremgangsmåte

Ha aprikosene i en foodprocessor med hakkekniv. Kjør på full hastighet til aprikosene er finmalt. Ha i aprikoslikør (eller juice) og kjør videre på full hastighet til du får en klebrig masse som kan formes til kuler (tilsett eventuelt litt mer likør dersom det trengs).

Form aprikosmassen til 20 runde kuler. Rull kulene i kokos. Oppbevares kjølig.

Tips

Bruk tørkede aprikoser som er myke i konsistensen.

Aprikoslikør kan byttes ut med konjakk eller bare appelsinjuice hvis du vil unngå alkohol.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift