Bananmuffins med sjokolade

Bananmuffins med sjokolade

26.06.2008


Sånne skikkelige go'muffins som smaker best helt nystekte..  Yum 

Oppskriften gir 12 stk.

Bananmuffins med sjokolade

Ingredienser

2 store egg
2 dl sukker
2 modne bananer
30 g smør
0,5 ts natron
1,5 ts bakepulver
200 g hvetemel
100 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Mos bananene og rør inn i eggedosisen sammen med smeltet smør. Rør i natron og bakepulver. Bland til slutt inn hvetemelet.

Fyll deigen i små muffinsformer (se tips). Strø på hakket sjokolade.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 10-15 min, til de er gjennomstekte.

Tips

Muffinsene får finest fasong om du har papirformene i muffinsbrett. Ikke fyll formene mer enn drøyt halvfulle. Disse muffinsene skal bli søte og små munnfuller:-)

"Bananmuffins med sjokolade" kan fryses.

26.06.2008
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

3 kommentarer

Tips: skriv hvor mange porsjoner/stk det blir av en oppskrift.

det står at det blir 12 ;)

Kjempegode! Jeg blander sjokoladebitene inn i røra, med stort hell.

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter