Blåbær med hvit sjokoladesaus

Blåbær med hvit sjokoladesaus

03.01.2014

 

Hei kjære dere,

Ja, så er vi kommet til januar måned, og mange er nå opptatt av å få i seg litt sunnere mat enn det som har vært tilfellet mellom jul og nyttår.

Her er en lettlaget dessert, som også egner seg som kveldskos. "Blåbær med hvit sjokoladesaus" er ikke uten kalorier, men hvis du har mest blåbær og mandler, og litt  mindre hvit sjokoladesaus i skålen din, så er dette en dessert som gjør kroppen din godt.

Og så må du huske: Blåbær er stappfulle av antioksidanter, og antioksidanter får både deg og huden din til å stråle  Smile

 

Dette er ingredienser som holder til ca 4 porsjoner:

♥ 300-400 g blåbær
♥ 3 ss mandelflarn

Hvit sjokoladesaus:
♥ 2 dl matfløte
♥ 200 g hvit sjokolade

 

Fremgangsmåte:

Fordel blåbærene i dessertskåler.

Varm opp matfløten til kokepunktet i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Hell hvit sjokoladesaus over blåbærene. Pynt med et dryss mandelflarn!

 

Blåbær er det beste som finnes!

 

Tips:

"Blåbær med hvit sjokoladesaus" smaker best nylaget. Du bestemmer selv om du foretrekker den hvite sjokoladesausen varm eller avkjølt.

Heart

Ha en herlig fredagskveld alle sammen og sørg for at denne første helgen i 2014 blir en fin start på det nye året!

Ny søt og sunn oppskrift på Det søte liv i morgen  Wink

Blåbær med hvit sjokoladesaus

Ingredienser

♥ 300-400 g blåbær
♥ 3 ss mandelflarn

Hvit sjokoladesaus:
♥ 2 dl matfløte
♥ 200 g hvit sjokolade

Fremgangsmåte

Fordel blåbærene i dessertskåler.

Varm opp matfløten til kokepunktet i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Hell hvit sjokoladesaus over blåbærene. Pynt med et dryss mandelflarn!

Tips

"Blåbær med hvit sjokoladesaus" smaker best nylaget. Du bestemmer selv om du foretrekker den hvite sjokoladesausen varm eller avkjølt.

03.01.2014
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter