
1 ferdigkjøpt sukkerbrød (24 cm i diameter) eller hjemmelaget (se oppskrift på "Sukkerbrød" på detsoteliv.no).
Dynking:
litt melk, eventuelt tilsatt noen dråper romessens
Fyll og pynt:
5 dl romkrem (1 pk Piano)
1 kurv bringebær
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk bunnene.
Fyll hvert lag med et tynt lag romkrem og noen friske bringebær. Legg kaken sammen.
Smør resten av romkremen på toppen av kaken og pynt med bringebær.
Vil du ha litt mer fyll og mildere romsmak, kan du blande romkremen med 2 dl pisket krem før du fyller kaken.
Kaken har godt av å stå og trekke i et par timer før servering.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4342 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 131
Brukere i dag: 1825
Brukere siste 7 dager: 141471
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar