Bringebærkake med romkrem

Bringebærkake med romkrem

28.08.2007
Bringebærkake med romkrem

Ingredienser

1 ferdigkjøpt sukkerbrød (24 cm i diameter) eller hjemmelaget (se oppskrift på "Sukkerbrød" på detsoteliv.no).

Dynking:
litt melk, eventuelt tilsatt noen dråper romessens

Fyll og pynt:
5 dl romkrem (1 pk Piano)
1 kurv bringebær

Fremgangsmåte

Del sukkerbrødet i tre lag og dynk bunnene.

Fyll hvert lag med et tynt lag romkrem og noen friske bringebær. Legg kaken sammen.

Smør resten av romkremen på toppen av kaken og pynt med bringebær.

Tips

Vil du ha litt mer fyll og mildere romsmak, kan du blande romkremen med 2 dl pisket krem før du fyller kaken.

Kaken har godt av å stå og trekke i et par timer før servering.

28.08.2007
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter