Cashew- og peanøttcookies

Cashew- og peanøttcookies

06.12.2006
Cashew- og peanøttcookies

Ingredienser

100 g smør
100 g peanøttsmør
2 dl sukker
1 stort egg
1 ss kaldt vann
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3 dl hvetemel
2 dl havregryn (små, lettkokte)
100 g saltede cashewnøtter
100 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Pisk romtemperert smør, peanøttsmør og sukker luftig. Pisk inn egget og vann. Bland i vaniljesukker, bakepulver og hvetemelet til du får en jevn deig. Rør så i havregryn, grovt hakkede cashewnøtter og kokesjokolade.

Form deigen til 25 runde kaker. Legg dem på bakepapirdekkede stekeplater og trykk dem litt flate med fingrene. Stekes midt i ovnen ved 200°C i 12-15 min, til de er gyldne. Avkjøl kakene en stund på platen før de flyttes over på rist og avkjøles helt.

Tips

Du kan bruke peanøttsmør av både grov og fin type til disse cookiesene. I kakene på bildet er det brukt peanøttsmør av den grove typen.

"Cashew- og peanøttcookies" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

06.12.2006
Kakekategori: 

1 kommentarer

Jeg lagde disse nå, og de smaker himmelsk. Sløyfet sjokolade, men tilsatte most banan, og det funket fantastisk. Takk for oppskrift!

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter