Døler

Døler

06.12.2006
Døler

Ingredienser

150 g smør
150 g sukker
1,5 dl kremfløte
100 g potetmel
200 g hvetemel
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
200 g mandler

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk kremfløten til luftig krem. Pisk kremen inn i smørkremen. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør forsiktig inn i smørkremen. Ha i grovt hakkede mandler til slutt (se tips).

Sett kakene i topper på bakepapirdekkede stekeplater med to teskjeer. Stek kakene lett gyldne midt i ovnen ved 180°C i ca 10-12 min. Avkjøles på rist.

Tips

"Døler" kan også lages med skåldede mandler.

"Døler" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

06.12.2006
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter