Cottage cheese lapper

Cottage cheese lapper

06.04.2010

Blid uttalelse fra navnesøster og min manns tante Kristine i påsken: "Åh, hver gang jeg har lyst på noe søtt så går jeg inn på Det søte liv og ser på alle kakene - så går det over. Slankende og fint!" Eh.. javel.. ikke helt tilsiktet kanskje, men hvis jeg kan hjelpe til på den måten også, er det jo bare hyggelig:-) Uansett, her er kjempegode "Cottage cheese lapper" som slett ikke er så ille å få i seg. Personlig favorittoppskrift!

Cottage cheese lapper

Ingredienser

2 store egg
2,5 dl melk
50 g sukker
1,5 ts bakepulver
200 g hvetemel
150 g cottage cheese

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, melk og sukker med en stålvisp. Sikt i mel og bakepulver og rør deigen jevn. Bland i cottage cheese til slutt. La deigen stå og svelle i 20 min.

Stek lapper i teflonbelagt stekepanne på middels varme. Bruk litt smør eller formspray til stekingen. Beregn ca 2 ss røre pr pannekake og ikke stek mer enn 3 stk om gangen.

Serveres nystekte!

Tips

"Cottage cheese lapper" er kjempegode som de er eller med litt bringebærsyltetøy på. Prøv også flytende honning og sitronsaft!

06.04.2010
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter