Halloween Marshmallow Pops

Halloween Marshmallow Pops

31.10.2014


Her hjemme er vi i grunnen ikke så veldig fan av Halloween. Min datter synes det er litt skummelt med skjellettdrakter, heksesminke og slangegodteri - og hun slekter nok på meg, for jeg liker det ikke jeg heller.  Embarrassed smile

Men disse marshmallowsene syntes både hun og jeg var morsomme og litt søte. Dessuten er dette godteri som er kreativt og superlettvint å lage!

 

Ingredienser:

♥ Marshmallows
♥ Lollipop-pinner (se tips)

Pynt:
♥ Candy melts (se tips)
♥ Overtrekkssjokolade (se tips)
♥ Diverse kakestrøssel
♥ Sjokoladerasp (se tips)
♥ Marsipan
♥ Små, spiselige øyne (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Stikk en lollipop-pinne i den ene enden på hver marshmallows. Dytt dem godt inn, så hodet ikke faller av pinnen når du starter pyntingen.

Noen marshmallows kan du beholde uten pinner hvis du vil lage noen enkeltstående hoder.

Gjør klar strøsselet og sjokoladerasp ved å ha de i ulike skåler.

Gjør også klart et brett dekket med bakepapir.

Smelt sjokolade og candy melts i ønskede farger. Jeg smelter dette i små kopper i mikrobølgeovnen (varm opp på full styrke i maks 1 minutt og rør rundt til sjokoladen er smeltet).

Dypp marshmallowsene først i smeltet sjokolade/candy melts og deretter i ønsket strøssel/sjokoladerasp.

Sett marshmallowsene på brettet så sjokoladen stivner.

Øynene fester jeg på til slutt og bruker litt smeltet candy melts som lim.

 

 

Tips:

♥ Det finnes stativ til å stikke pinnene i slik at de står fint på bordet ved servering. Se blant annet dette som fås kjøpt i nettbutikken til Kakebua HER og en annen variant laget av papir i nettbutikken til Cacas HER.  Alternativt kan du gjøre slik jeg har gjort her, nemlig å fylle vanlig sukker i kopper og stikke pinnene nedi slik at de står støtt.

♥ Spiselige øyne fås kjøpt i kakeutstyrsbutikker, se blant annet hos nettbutikken SøteSaker HER.

♥ Lollipop-pinner fås kjøpt i kakeutstyrsbutikker, se blant annet hos nettbutikken SøteSaker HER og hos Kakebua HER (pinnene finnes i ulike lengder).

♥ Candy Melts er sjokolade som får veldig fin konsistens ved smelting og fås kjøpt i mange forskjellige farger. Fås kjøpt i kakeutstyrsbutikker, se blant annet hos nettbutikken Kakedilla HER og stort utvalg i nettbutikken Cacas HER.

♥ Med sjokoladerasp får du kul effekt på hodene! Hvis du ikke vil raspe sjokoladen selv, kan jeg anbefale Sjokolade barnåler i nettbutikken Select Flavour, som også kan brukes som stilig pynt på andre kaker, se HER.

 

 

Søte spøkelser får du ved å klemme ut marsipan til en sirkel og legge rundt marshmallowsen. Øyene klemmes godt fast, så sitter de av seg selv, eller du kan feste dem ved å ha litt smeltet sjokolade på baksiden.

 

 

One big happy family...

 

♥ ♥ ♥ ♥

Halloween Marshmallow Pops

Ingredienser

♥ Marshmallows
♥ Lollipop-pinner (se tips)

Pynt:
♥ Candy melts (se tips)
♥ Overtrekkssjokolade (se tips)
♥ Diverse kakestrøssel
♥ Sjokoladerasp (se tips)
♥ Marsipan
♥ Små, spiselige øyne (se tips)

Fremgangsmåte

Stikk en lollipop-pinne i den ene enden på hver marshmallows. Dytt dem godt inn, så hodet ikke faller av pinnen når du starter pyntingen. Noen marshmallows kan du beholde uten pinner hvis du vil lage noen enkeltstående hoder.

Gjør klar strøsselet og sjokoladerasp ved å ha de i ulike skåler.

Gjør også klart et brett dekket med bakepapir.

Smelt sjokolade og candy melts i ønskede farger. Jeg smelter dette i små kopper i mikrobølgeovnen (varm opp på full styrke i maks 1 minutt og rør rundt til sjokoladen er smeltet).

Dypp marshmallowsene først i smeltet sjokolade/candy melts og deretter i ønsket strøssel/sjokoladerasp. Sett marshmallowsene på brettet så sjokoladen stivner.

Søte spøkelser får du ved å klemme ut marsipan til en sirkel og legge rundt marshmallowsen.

Øynene fester jeg på til slutt og bruker litt smeltet candy melts som lim.

Tips

Candy melts, lollipop-pinner, kakestrøssel, sjokoladerasp, cake pops stativ og spiselige øyne fås kjøpt i diverse nettbutikker som selger kakepynteutstyr.

31.10.2014
Kakekategori: 
Sesong: 

1 kommentarer

Hvor lang er holdbarheten, eller hvor lang tid kan de stå før de blir harde/uspiselige? Kan de lages noen dager før de skal spises?

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter