Hvite sjokoladekuler

Hvite sjokoladekuler

26.11.2007
Hvite sjokoladekuler

Ingredienser

100 g usaltet smør
125 g hvit sjokolade
2 ss sherry eller annen hetvin
1 eggeplomme

Pynt:
finhakkede, skåldede mandler
kokos

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en liten kjele sammen med sherry. Ta kjelen av platen og tilsett sjokoladen oppdelt i biter. Rør til sjokoladen har smeltet. Avkjøl blandingen og visp inn eggeplommen. Dekk bollen til med plastfolie og la blandingen stå i kjøleskapet over natten.

Rull kuler av sjokolademassen med hendene og rull kulene enten i kokos eller i finhakkede mandler.

Tips

Finhakkede, skåldede mandler fås kjøpt i små poser à 50 g. Se i bakehyllen.

Sherry kan byttes ut med melk hvis du vil unngå alkohol i konfekten.

Konfekten oppbevares kjølig.

26.11.2007
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter