
50 g smør
50 g melis
1 vaniljestang
150 g hvit sjokolade
2 ss hvit rom
2 ss sitronsaft
60 g kokos
Fyll:
30 skåldede mandler
Pynt:
40 g kokos
Pisk mykt smør og melis sammen. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut det svarte belegget som er inni med en kniv. Rør vaniljefrøene inn i smørkremen. Riv den hvite sjokoladen (dette gjøres greit i mandelkvern) og ha i. Bland så i rom, sitronsaft og kokos. Rør blandingen jevn og la den så stå kjølig i 15-30 minutter.
Form massen til kuler med hendene. Trykk en skåldet mandel inni hver kule og trill konfektmassen rundt mandelen til du får en jevn kule som dekker mandelen helt.
Rull deretter hver kule i kokos. Sett trøflene kjølig til de har stivnet.
Pass på at vaniljestangen du kjøper er myk. Ekte vanilje gir best smak, men du kan alternativt bruke 3 ts vaniljesukker i stedet.
"Jamaicatrøfler" oppbevares kjølig.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4217 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 1225
Brukere i dag: 45372
Brukere siste 7 dager: 213257
© 2004 - 2019: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar