Jordbær med vaniljesaus og Stratos

Jordbær med vaniljesaus og Stratos

08.07.2014


Superenkel sommerdessert!  Yum

 

 

En viktig ingrediens er luftig Stratos-sjokolade! 

 

 

Og så jordbær og vaniljesaus....
 

DIGG!  Icon e biggrin  

 

 

 

Til 2 porsjoner trenger du:

Ingredienser:

♥ 1 kurv søte jordbær
♥ 50 g Stratos
♥ 3 dl vaniljesaus
♥ 1 dl kremfløte

 

Fremgangsmåte:

Rens jordbærene og fordel på to dessertskåler.

Pisk kremfløten til krem og vend kremen deretter sammen med vaniljesausen. Hell sausen over jordbærene.

Hakk sjokoladen i grove biter og strø på toppen.

Desserten er klar!

 

 

SOMMERNAM!

 

 

Tips:

♥ 1 kurv jordbær tilsvarer 400-500 gram.

♥ Det å blande vaniljesausen med litt pisket krem, gjør at den blir litt lysere, fyldigere og litt mer kremete. Ikke absolutt nødvendig, men veldig godt. Smile 


♥ Stratos er melkesjokolade med luftbobler som fås kjøpt i de fleste norske matbutikker og kiosker.

 

 

Norske jordbær er noe av det beste som finnes, men av og til kan det være gøy å variere med litt ekstra tilbehør.

Så enkelt kan det gjøres.  Grin 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Jordbær med vaniljesaus og Stratos

Ingredienser

♥ 1 kurv søte jordbær
♥ 50 g Stratos
♥ 3 dl vaniljesaus
♥ 1 dl kremfløte

Fremgangsmåte

Rens jordbærene og fordel på to dessertskåler.

Pisk kremfløten til krem og vend kremen deretter sammen med vaniljesausen. Hell sausen over jordbærene.

Hakk sjokoladen i grove biter og strø på toppen.

Desserten er klar!

Tips

♥ 1 kurv jordbær tilsvarer 400-500 gram.

♥ Det å blande vaniljesausen med litt pisket krem, gjør at den blir litt lysere, fyldigere og litt mer kremete. Ikke absolutt nødvendig, men veldig godt.

♥ Stratos er melkesjokolade med luftbobler som fås kjøpt i de fleste norske matbutikker og kiosker.

08.07.2014
Desserter: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

3 kommentarer

Nam nam! Det enkle er ofte det beste, eller hva? Har både sjokolade og jordbær i hus så det er en stor sjanse for at det blir noe ignende til desert i dag! Ha en fin Onsdag!

jepp, enig! Håper det ble dessert på deg i dag :-)

du er best i å lage mat

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter