Karasjokk med valnøtter

Karasjokk med valnøtter

25.11.2007
Karasjokk med valnøtter

Ingredienser

5 ss sukker
1 dl kremfløte
100 g valnøtter
50 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Smelt sukkeret til fin og brun karamell i en kjele. Tilsett fløte og nøtter og kok inn til det blir karamell igjen.

Avkjøl blandingen litt og bland i smeltet sjokolade.

Hell massen over i en brødform med bakepapir i bunnen, slik at du får et lag med tykkelse på ca 2 cm. Sett kaldt til blandingen stivner.

Skjær opp i små, fine karamellstykker. Serveres til deilig, sterk kaffe!

Tips

Oppbevar konfekten i kjøleskapet. Har du den i en boks, bør du bruke matpapir mellom lagene, slik at konfekten ikke klistrer seg sammen.

25.11.2007
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

2 kommentarer

Står at det skal 50g kokesjokolade i innholdslisten, men står ingenting i oppskriften om når disse skal i... Mvh Nybegynner..

joda, unnskyld... både nybegynner og blind :(

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter