Kokosis

Kokosis

02.06.2015


NAM!

Supergod, hjemmelaget kokosiskrem laget med kokosmelk, fløte, vanilje og kokos!

 

 

Dette er en iskrem som man kommer i skikkelig sommerstemning av!  Smile 
 

 

 

 

Ingredienser:

♥ 4 egg
♥ 150 sukker
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 dl kokosmelk (se tips)
♥ 100 g kokos

Pynt:
♥ kokos

 

Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle. Vend inn kokosmelken og revet kokos. Bland dette så med eggedosisen.

Ha iskremblandingen i en iskremmaskin. Kjør til blandingen har forvandlet seg til myk kokosis (se tips).

Server iskremen slik hvis du liker kokosisen myk (det gjør jeg  Smile  ).

 


Dryss gjerne kokos på som pynt.

 

 

Vil du ha helt fast kokosis, kan du ha den myke kokosisen i en beholder og sette i fryseren i 1-2 timer før servering.

 

 

Tips:

♥ Kokosmelk kjøpes på hermetikkboks og finnes i de aller fleste matbutikkene. Jeg synes det blir best resultat hvis jeg bruker vanlig kokosmelk til å lage iskremen og ikke fettredusert type.

♥ De fine iskrembegrene er i plast og er kjøpt hos Nille. Love them! Heart  Skjeene har jeg kjøpt i London og de viste seg å være perfect match!  Grin 

 

 

Annonse:
Jeg synes resultatet blir best hvis isen lages med iskremmaskin! For å lage denne kokosisen har jeg brukt iskremmaskinen Vanilje XL fra Wilfa

 

 

Den lager denne kokosiskremen ferdig til deg på bare 60 minutter mens du kan gjøre noe annet.  Grin   Thumbsup 

 


Frem til lørdag 6. juni 2015 kl. 21 kan du bli med trekningen av en slik ismaskin, se innlegget HER.

 

♥ Har du ikke iskremmaskin, kan du ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende (som rommer ca 2 liter) i stedet og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen bør du imidlertid da røre kraftig rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.

♥ Kokosisen smaker nydelig som den er. Den er også god med sjokoladesaus på eller servert sammen med friske bær.

 

Jeg liker den aller best som den er uten noe mer tilbehør!

 

 

Jeg anbefaler deg varmt å teste denne deilige iskremen her!

 


D.E.L.I.C.I.O.U.S.


  Heart   Heart   Heart   Heart  

 

Kokosis

Ingredienser

♥ 4 egg
♥ 150 sukker
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 dl kokosmelk (se tips)
♥ 100 g kokos

Pynt:
♥ kokos

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle. Vend inn kokosmelken og revet kokos. Bland dette så med eggedosisen.

Ha iskremblandingen i en iskremmaskin. Kjør til blandingen har forvandlet seg til myk kokosis.

Server iskremen slik hvis du liker kokosisen myk (det gjør jeg).

Dryss gjerne kokos på som pynt.

Vil du ha helt fast kokosis, kan du ha den myke kokosisen i en beholder og sette i fryseren i 1-2 timer før servering.

Tips

♥ Kokosmelk kjøpes på hermetikkboks og finnes i de aller fleste matbutikkene. Jeg synes det blir best resultat hvis jeg bruker vanlig kokosmelk til å lage iskremen og ikke fettredusert type.

♥ Jeg synes resultatet blir best når isen lages med iskremmaskin. Har du ikke iskremmaskin, kan du i stedet ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende (som rommer ca 2 liter) og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen bør du imidlertid da røre kraftig rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.

♥ Kokosisen smaker nydelig som den er. Den er også god med sjokoladesaus på eller servert sammen med friske bær.

02.06.2015
Desserter: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

2 kommentarer

Kokosis er absolutt den beste isen som finnes:)

Tusen takk for oppskriften, skal prøve den enten uten eller med en iskremmaskin hvis jeg er så heldig å vinne:)

Ha en flott uke!

Mvh
Kristine

Denne er helt nydelig hvis du bytter ut kokosmelk med tykk rabarbrasuppe og 100g kokos med noen skjeer kokte rabarbrabiter

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter