Kokoskake med rømme

Kokoskake med rømme

28.01.2005
Kokoskake med rømme

Ingredienser

2 store egg
3 dl sukker
3 dl lettrømme
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1,5 dl kokos

Pynt:
melisdryss

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis!). Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og hvetemelet. Rør inn kokos til slutt.

Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i 40-45 min.

Avkjøl kaken i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat. Pynt med et lite melisdryss.

Tips

"Kokoskake med rømme" er kjempefin å fryse.

28.01.2005
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter