Kokoskranser

Kokoskranser
Ingredienser

3 dl hvetemel
1,5 dl sukker
3 dl kokos
125 g smør
1 eggehvite

Fremgangsmåte

Bland mel, sukker og kokos. Smuldre i mykt smør. Pisk eggehviten stiv og arbeid inn i deigen med fingrene litt og litt.

Rull deigen til fingertykke lengder. Skjær i 10-15 cm lange biter. Form bitene til kranser og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater.

Stek kakene ved 225°C i 7-10 min, eller til de er gyldne. Avkjøl kakene på platen i noen minutter før de forsiktig flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.

Tips

"Kokoskranser" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Oppskriften er hentet fra boken "Konditorns bästa", som er skrevet av den svenske konditoren og kriminologen Signe Maria Bengtsson, Albert Bonniers Förlag (2006).

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift