Brukere online: 278
Brukere i dag: 3845
Brukere siste 7 dager: 258645
Sponset innlegg.
Dette er mektige brownies med sterk sjokoladesmak som passer godt å serveres som små konfektbiter.
Jeg har brukt en kombinasjon av ulike typer mørk sjokolade (noen med mandler og noen med appelsinsmak), men du kan også gjerne bruke helt vanlig mørk kokesjokolade.
Pensle på gullglitter for å gi browniesene ekstra glamorøs utseende!
Ingredienser:
♥ 250 g smør
♥ 400 g mørk sjokolade (se tips)
♥ 400 g sukker
♥ 50 g kakao
♥ 4 egg
♥ 150 g hvetemel
Pynt:
kakestøv i gull (fra Mill & Mortar, se tips)
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen.
Hakk sjokoladen grovt og ha sjokoladebitene i det varme smøret. La sjokoladen smelte og rør blandingen jevn.
Bland i sukkeret og kakaopulveret.
Visp eggene inn i blandingen. Vend til slutt inn hvetemelet.
Ha deigen i en liten bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30 min. Kaken skal fortsatt være bløt i midten. Sett kaken i kjøleskapet i minst noen timer og gjerne over natten, så den stivner i konsistensen.
Del kaken opp i små konfektbiter (ca 2x2 cm).
Pynt med gullglitter for ekstra luksuriøs utseende!
Brownies med høy glamfaktor!
Tips:
♥ Jeg brukte her ulike typer mørk sjokolade serien til Freia Premium. Jeg synes det ga en veldig god smak på browniesene å ha litt mandler og appelsinsmak fra sjokoladetypene.
Du kan variere med den sjokoladen du liker best. Det går også helt fint å bruke vanlig mørk sjokoade (70 % kakaoinnhold eller vanlig kokesjokolade).
♥ Gullglitteret jeg har brukt er et kakestøv som heter "Dust" av det danske merket Mill & Mortar.
Lignende kakestøv fås kjøpt i sølv og bronse. Lurer du på hvor du kan få kjøpt kakestøvet fra Mill & Mortar der du bor, kan du sende en epost til firmapost@oluf.no, så kan nok Oluf Lorenzten, som er forhandler av produktene til Mill & Mortar i Norge, svare deg.
♥ Konfektbrownies kan oppbevares lenge i kjøleskapet. De er også supre å fryse, og de tiner raskt.
Alltid noe godt til kaffekoppen!
Disse konfektbrowniesen egner seg dessuten veldig godt til å sette frem i selskaper.
De smaker nydelig til et glass champagne eller en søt, perlende vin.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 250 g smør
♥ 400 g mørk sjokolade (se tips)
♥ 400 g sukker
♥ 50 g kakao
♥ 4 egg
♥ 150 g hvetemel
Pynt:
kakestøv i gull (fra Mill & Mortar, se tips)
Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen.
Hakk sjokoladen grovt og ha sjokoladebitene i det varme smøret. La sjokoladen smelte og rør blandingen jevn.
Bland i sukkeret og kakaopulveret.
Visp eggene inn i blandingen. Vend til slutt inn hvetemelet.
Ha deigen i en liten bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30 min. Kaken skal fortsatt være bløt i midten. Sett kaken i kjøleskapet i minst noen timer og gjerne over natten, så den stivner i konsistensen.
Del kaken opp i små konfektbiter (ca 2x2 cm).
Pynt med gullglitter for ekstra luksuriøs utseende!
♥ Jeg brukte her ulike typer mørk sjokolade serien til Freia Premium. Jeg synes det ga en veldig god smak på browniesene å ha litt mandler og appelsinsmak fra sjokoladetypene. Du kan variere med den sjokoladen du liker best. Det går også helt fint å bruke vanlig mørk sjokoade (70 % kakaoinnhold eller vanlig kokesjokolade).
♥ Gullglitteret jeg har brukt er et kakestøv som heter "Dust" av det danske merket Mill & Mortar. Lignende kakestøv fås kjøpt i sølv og bronse. Lurer du på hvor du kan få kjøpt kakestøvet fra Mill & Mortar der du bor, kan du sende en epost til firmapost@oluf.no, så kan nok Oluf Lorenzten, som er forhandler av produktene til Mill & Mortar i Norge, svare deg.
♥ Konfektbrownies kan oppbevares lenge i kjøleskapet. De er også supre å fryse, og de tiner raskt.
Skriv ny kommentar