
Brukere online: 39
Brukere i dag: 1378
Brukere siste 7 dager: 149646
Gratulerer med dagen! 😃
En strålende 17. mai går mot slutten, og her kommer et tips helt på tampen som også kan nytes utover sommeren!
Legg Dumle i krustader og varm dem i 10 minutter, så får du kjempegode, sprø krustader som er dekket med karamell på innsiden. 😍 Fyll opp med krem og bær.
Dette blir lekre søtsaker som du lager i en fei! 😊
Oppskriften gir 24 stk.
Ingredienser:
♥ 24 krustader
♥ 24 Dumle
Fyll og pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ss melis
♥ 24 bringebær
♥ 24 blåbær
Fremgangsmåte:
Legg krustadene utover på en stekeplate. Sett i en Dumle og trykk den forsiktig på plass (se tips).
Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.
Du vil se at Dumle-sjokoladene da har smeltet.
Karamellen vil boble litt når du tar krustadene ut av ovnen, men vil etter hvert legge seg som et lag karamell på innsiden av krustadene.
Avkjøl helt (se tips).
Pisk kremfløte og melis til krem.
Ha kremen i en sprøytepose og finn frem bær.
Sprøyt kremen i krustadene.
Pynt med bær.
Serveres straks.
Supersøte krustader!
Digg med de smeltede Dumlekaramellene på innsiden! 😍
Tips:
♥ Det gjør ikke noe om Dumle-sjokoladene stikker litt opp over krustadene, for de kommer uansett til å smelte slik at karamellen legger seg på innsiden av karamellene.
♥ Det er viktig at krustadene blir helt avkjølte før du sprøyter i fløtekremen, elles kommer kremen til å smelte.
♥ Du kan forberede krustader med smeltet Dumle i forveien, men krustadene bør fylles med krem og bær rett før servering. Blir de stående en stund, vil krustadene mykne av kremen.
♥ Krustader er små, sprø terter som kan fylles med masse forskjellig godt. For flere forslag til fylte krustader, se HER.
♥ Krustader fås kjøpt i velassorterte matvarebutikker i litt ulike varianter. Jeg har kjøpt de jeg har brukt her hos Coop Mega.
Søte små Krustader med Dumle, krem og bær!
Så lettvint kan det gjøres. 😊
God fornøyelse!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 24 krustader
♥ 24 Dumle
Fyll og pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ss melis
♥ 24 bringebær
♥ 24 blåbær
Legg krustadene utover på en stekeplate. Sett i en Dumle og trykk den forsiktig på plass (se tips).
Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter. Du vil se at Dumle-sjokoladene da har smeltet. Karamellen vil boble litt når du tar krustadene ut av ovnen, men vil etter hvert legge seg som et lag karamell på innsiden av krustadene.
Avkjøl helt (se tips).
Pisk kremfløte og melis til krem. Ha kremen i en sprøytepose og finn frem bær.
Sprøyt kremen i krustadene. Pynt med bær. Serveres straks.
♥ Det gjør ikke noe om Dumle-sjokoladene stikker litt opp over krustadene, for de kommer uansett til å smelte slik at karamellen legger seg på innsiden av karamellene.
♥ Det er viktig at krustadene blir helt avkjølte før du sprøyter i fløtekremen, elles kommer kremen til å smelte.
♥ Du kan forberede krustader med smeltet Dumle i forveien, men krustadene bør fylles med krem og bær rett før servering. Blir de stående en stund, vil krustadene mykne av kremen.
♥ Krustader er små, sprø terter som kan fylles med masse forskjellig godt. For flere forslag til fylte krustader, se HER.
♥ Krustader fås kjøpt i velassorterte matvarebutikker i litt ulike varianter. Jeg har kjøpt de jeg har brukt her hos Coop Mega.
Skriv ny kommentar