Kryddermakroner

Kryddermakroner
Ingredienser

250 g smør
250 g sukker
2 egg
3 ts bakepulver
1 ts nellik
1 ts pepper
0,5 ts kanel
500 g hvetemel

Fremgangsmåte

Rør smør og sukker hvitt. Pisk inn eggene, ett om gangen. Rør i bakepulver og krydder. Deretter blandes melet inn i deigen.

Form deigen til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk kakene litt flate med fingrene. Stekes midt i ovnen ved 200°C i 10-15 min, til de er gyldne. Avkjøles på rist.

Tips

"Kryddermakroner" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Disse småkakene passer selvsagt godt til jul, men er gode også ellers på året. Serveres gjerne som tilbehør til vaniljeis.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

3 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift