Lyse brownies med Oboy og sjokoladebiter

Lyse brownies med Oboy og sjokoladebiter

06.05.2011
Lyse brownies med Oboy og sjokoladebiter

Ingredienser

6 egg
4 dl sukker
6 dl Oboy
1 ts vaniljeessens
300 g smør
8 dl hvetemel
- -
100 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker godt sammen med en stålvisp (det er ikke meningen at du skal piske eggedosis). Rør i Oboy og vaniljeessens. Smelt smøret og bland i vekselsvis med melet til du får en klumpfri deig.

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Dryss over hakket kokesjokolade.

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 25 min (den skal fortsatt virke litt bløt). Avkjøl kaken i langpannen til den er helt kald før du deler den opp i passe store firkanter.

Tips

Du kan bruke enten lys eller mørk kokesjokolade på toppen av kaken.

Halv oppskrift passer til liten langpanne (ca 20x30 cm).

06.05.2011
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

6 kommentarer

Ja ja veldig godt

Denne fikk jeg ikke til Ble tøtt

Skal det ikke være bakepulver? Ble tørr!

Oppskriften må være feil!!! D r jo altfor lite væske i forhold til melmengdenknuskende tørr ble kaken☹️ Så her må dere skjerpe dere

Veldig tørr!

Fantastisk god kake

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter