Mimosa med pasjonsfrukt

Deilig, sommerlig drink! 

Dette er en pasjonsfrukt-variant av den berømte drikken Mimosa, som vanligvis lages med kun appelsinjuice og champagne. 

Med pasjonsfruktjuice, pasjonsfruktlikør og litt pasjonsfrukt, blir dette en nydelig, fruktig Mimosa med en tropisk twist! 

 

 

Mimosa serveres i høye champagne- eller hvitvinsglass.

Til 4 stk trenger du: 

 

Ingredienser: 

♥ 3 dl pasjonsfruktjuice (se tips)
♥ 2 dl Passoã pasjonsfruktlikør (se tips)
♥ 5 dl champagne/musserende vin (se tips)

Pynt:
♥ 1 pasjonsfrukt


Fremgangsmåte:

Hell iskald pasjonsfruktjuice i glasset.

 

 

Ha i en godt skvett pasjonsfruktlikør i hvert glass.

 

 

Hell deretter i iskald champagne (eller prosecco). 

 

 

Legg en liten teskje fruktkjøtt fra pasjonsfrukt i hvert glass.

 

 

 

Serveres straks, mens drinken er helt kald! 

 

Herlig Mimosa med pasjonsfrukt!  Smile  

 

 

Tips:

♥ Det skal ikke være isbiter i Mimosa, så sørg for at både champagnen og pasjonsfruktjuicen er skikkelig kald. Også glassene kan settes i kjøleskapet en stund i forkant, slik at de blir kalde. 

♥ Pasjonsfruktjuice fås kjøpt frossen eller på kartong. 

 

 

♥ Pasjonsfruktlikør Passoã får kjøpt på polet. 

 

 

♥ Man skal som sagt egentlig bruke champagne i en ekte Mimosa, men andre varianter bobler kan også brukes, slik som fransk crémant, italiensk prosecco eller spansk cava.

♥ Vil du lage en alkoholfri variant, kan du bytte ut musserende vin med farris eller annet kullsyreholdig vann eller brus. Pasjonsfruktlikør Passoã kan byttes ut med mer pasjonsfruktjuice. 

 

Nyt sommeren med Mimosa i glasset!  Smile  

 




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mimosa med pasjonsfrukt
Ingredienser

♥ 3 dl pasjonsfruktjuice (se tips)
♥ 2 dl Passoã pasjonsfruktlikør (se tips)
♥ 5 dl champagne/musserende vin (se tips)

Pynt:
♥ 1 pasjonsfrukt

Fremgangsmåte

Hell iskald pasjonsfruktjuice i glasset. Ha i en godt skvett pasjonsfruktlikør i hvert glass.

Hell deretter i iskald champagne (eller prosecco). 

Legg en liten teskje fruktkjøtt fra pasjonsfrukt i hvert glass.

Tips

♥ Det skal ikke være isbiter i Mimosa, så sørg for at både champagnen og pasjonsfruktjuicen er skikkelig kald. Også glassene kan settes i kjøleskapet en stund i forkant, slik at de blir kalde. 

♥ Pasjonsfruktjuice fås kjøpt frossen eller på kartong. 

♥ Pasjonsfruktlikør Passoâ får kjøpt på polet. 

♥ Man skal som sagt egentlig bruke champagne i en ekte Mimosa, men andre varianter bobler kan også brukes, slik som fransk crémant, italiensk prosecco eller spansk cava.

♥ Vil du lage en alkoholfri variant, kan du bytte ut musserende vin med farris eller annet kullsyreholdig vann eller brus. Pasjonsfruktlikør Passoã kan byttes ut med mer pasjonsfruktjuice. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift