Muffins med fruktyoghurt

Muffins med fruktyoghurt
Ingredienser

2 store egg
3 ss sukker (se tips)
1 beger (175 ml) fruktyoghurt
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2,5 dl hvetemel
- -
noen bær (friske eller frosne)

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør i yoghurten. Sikt det tørre og vend i.

Ha papirformer i muffinsbrett og fordel deigen i formene. Legg noen bær på toppen.

Stekes midt i ovnen ved 200°C i 15-20 min.

Tips

Mengden sukker kan økes til 5 ss dersom du bruker fruktyoghurt med redusert sukkerinnhold.

Muffinsene kan fryses.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift