Northrup-Jones Chocolate Chip Cookies

Northrup-Jones Chocolate Chip Cookies
Ingredienser

280 g smør
120 g brunt sukker
320 g sukker
2 store egg
1 ts vaniljeessens
1 ts natron
6,25 dl hvetemel
2 ss varmt vann
125 g hasselnøtter
500 g kokesjokolade (70%) i biter (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør, brunt sukker, sukker og egg til det blir luftig. Rør i resten av ingrediensene - hakkede nøtter og sjokoladebiter til slutt.

Sett deigen i plommestore baller på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk kakene litt flate og stek dem midt i ovnen ved 175°C i ca 10-12 min, eller til de blir gyldne i kantene.

Tips

Cookiesene på bildet er laget med 500 g mørke sjokoladelinser (70%) fra Freia. Det går fint å bruke grovt hakket kokesjokolade i stedet.

Oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift