Raw Energikuler med kokos, pistasj og bringebær

07.04.2018


Hei! 

Her kommer tips om noe sunt, hjemmelaget og godt til helgen. Jeg har en rolig lørdagskveld hjemme i dag, som vel i grunnen er den type lørdagskvelder jeg liker best..  Smile 


Disse energikulene er veldig raske å lage og inneholder mye sunt og godt!

Bløte dadler gir substans og sødme, og nøtter og frø gir deilig smak og energi. Energikulene er perfekte som energitilskudd når du er ute på tur eller som et lite mellommåltid ellers.

Du kan variere energikulene ved å rulle dem i for eksempel kokos eller bringebærpulver. Hakkede pistasjnøtter, kakestøv eller kakestrøssel kan også brukes. En kombinasjon gir fine farger og blir ekstra lekkert!

 

 

Disse energikulene er såkalt «rawfood» og veganske, i tillegg til å være naturlig sukkerfrie og glutenfrie.

 

Ingredienser

♥ 200 g myke dadler
♥ 100 g cashewnøtter
♥ 75 g pekannøtter
♥ 50 g gresskarkjerner
♥ 50 g kokos
♥ 3 ss chiafrø

Pynt:
♥ 3 ss kokos
♥ 3 ss bringebærpulver
♥ 3 ss hakkede pistasjnøtter
♥ 2 ss gullfarget kakestøv



Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør blandingen sammen til du får en bløt masse som kan formes.

Form små kuler som trilles i for eksempel kokos, hakkede pistasjnøtter, gullfarget kakestøv og/eller bringebærpulver.

 

 

 

 

 


Tips:

♥ Bruk store, myke dadler. Hvis du synes de er for harde, hjelper det å bløtlegge dem i varmt vann i 30 minutter. 

♥ Jeg bruker kakestøv og bringebærpulver av merket Mill & Mortar. Fås blant annet kjøpt i butikkene til Meny. 

 

 

Kakestøvet finnes også i sølv og bronse. Jeg synes kakestøvet i gull er det aller fineste! 

 

 

Bringebærstøvet er laget av ekte, tørkede bringebær!

 

 

 

Lekkert å se på og smaker herlig! 

 

 

Sunt og godt! 

 

 

Kos deg med rågode, hjemmelagde energikuler! 

 

 

Jeg er tilbake med nytt innlegg i morgen!

Ha det fint så lenge ♥ 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Raw Energikuler med kokos, pistasj og bringebær

Ingredienser

♥ 200 g myke dadler
♥ 100 g cashewnøtter
♥ 75 g pekannøtter
♥ 50 g gresskarkjerner
♥ 50 g kokos
♥ 3 ss chiafrø

Pynt:
♥ 3 ss kokos
♥ 3 ss bringebærpulver
♥ 3 ss hakkede pistasjnøtter
♥ 2 ss gullfarget kakestøv

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør blandingen sammen til du får en bløt masse som kan formes.

Form små kuler som trilles i for eksempel kokos, hakkede pistasjnøtter, gullfarget kakestøv og/eller bringebærpulver.

Tips

♥ Bruk store, myke dadler. Hvis du synes de er for harde, hjelper det å bløtlegge dem i varmt vann i 30 minutter. 

♥ Jeg bruker kakestøv og bringebærpulver av merket Mill & Mortar. Fås blant annet kjøpt i butikkene til Meny. 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter

Tweet