
250 g ricotta
1 dl melk
2 eggeplommer
1 ss sukker
1 ts vaniljeessens
0,5 ts bakepulver
75 g hvetemel
Til steking:
litt smør eller formspray
Pisk ricottaosten jevn sammen med melk og eggeplommer (bruk gjerne en håndmikser). Bland i sukker og vaniljeessens. Bland mel og bakepulver og ha i til slutt. La røren stå og svelle i 10 min.
Stek lapper i stekepanne på middels varme. La lappene bli gylne på den ene siden før de snus og stekes gylne på den andre siden.
Serveres nystekte, gjerne med rørte bær!
"Ricottalapper" smaker best samme dag de er laget. Får du rester, oppbevares de i kjøleskapet innpakket i plast.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4377 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 247
Brukere i dag: 869
Brukere siste 7 dager: 132285
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar