Rømmevafler

Rømmevafler

15.11.2004
Rømmevafler

Ingredienser

6 dl seterrømme
3,5 dl hvetemel
1,5 dl vann
2 ss sukker
1 ts bakepulver

Steking:
litt smør

Fremgangsmåte

Rør sammen seterrømme og vann i en bolle (bruk stålvisp). Tilsett sukker og bakepulver og bland godt. Ha til slutt i hvetemel og bland til en jevn vaffelrøre.

La deigen stå og svelle i kjøleskapet i ca 30 min.

Stek vaffelplatene i vaffeljern med litt smør i. Server vaflene nystekte med sukker.

Tips

Vær oppmerksom på at deigen blir nokså tykk ved svelling og at den derfor ikke ligner "vanlig" vaffelrøre som man øser i vaffeljernet.

Vaflene er absolutt best nystekte!

15.11.2004
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

1 kommentarer

Hei jg laget denne oppskriften men jeg skjønner ikke hvorfor vafflene blir rå inni:( hva kan man gjøre for å fikse røra at den ikke blir sånn?

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter