Sitrusvafler

Sitrusvafler

06.04.2009
Sitrusvafler

Ingredienser

250 g smør
4 egg
2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
7 dl melk
10 dl hvetemel
revet skall av 2 appelsiner
revet skall av 2 sitroner

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg, sukker og vaniljesukker sammen med en stålvisp. Rør inn smeltet smør og melk. Ha deretter i hvetemelet og rør vaffelrøren glatt. Tilsett revet skall av appelsin og sitron (se tips).

Stek gyldne vafler i smurt vaffeljern på middels varme. Serveres nystekte!

Tips

Vær nøye på å få med mest mulig av skallet fra appelsinene og sitronene, men bare ta den fargede delen av skallet. Det innerste, hvite laget i skallet gir bitter smak på vaflene.

Se også oppskrift på "Appelsinvafler" og "Sitronvafler".

06.04.2009
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter