Sjokolade-panna cotta med jordbær

Supert desserttips! 

Lag Panna cotta med melkesjokolade og topp den sukrede jordbær. 

 

 

Det er ingen som ikke liker denne desserten her! 😍

 

 

Oppskriften gir 4 porsjoner. 
 

Ingredienser:

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Sukrede jordbær:
♥ 400 g jordbær 
♥ 1 dl sukker

 

Fremgangsmåte: 

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertglass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.

 

 

Rens og del jordbærene i biter. Lett dem i en skål og ha over sukkeret. 

 

 

Bland sukkeret godt med jordbærene.

 

 

Sett skålen i kjøleskapet i et par timer slik at bærene safter seg. 

 

 

Før servering: Legg jordbær på hver panna cotta og hell over jordbærsaft.

 

 

Altså sååå nydelig dessert! 

 

 

Sjokoladepudding og søte jordbær er en sikker vinner! 

 

 

Tips: 

♥ Sjokolade-panna cottaen lages gjerne dagen i forveien, men topp med sukrede jordbær på serveringsdagen.

♥ Se mer enn 40 herlige variasjoner av panna cotta HER. 😍

Enjoy! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Sjokolade-panna cotta med jordbær
Ingredienser

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Sukrede jordbær:
♥ 400 g jordbær 
♥ 1 dl sukker

Fremgangsmåte

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertglass og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.

Rens og del jordbærene i biter. Lett dem i en skål og ha over sukkeret. Bland sukkeret godt med jordbærene.

Sett skålen i kjøleskapet i et par timer slik at bærene safter seg. 

Før servering: Legg jordbær på hver panna cotta og hell over jordbærsaft.

Tips

♥ Sjokolade-panna cottaen lages gjerne dagen i forveien, men topp med sukrede jordbær på serveringsdagen.

♥ Se mer enn 40 herlige variasjoner av panna cotta HER. 😍

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift