Brukere online: 435
Brukere i dag: 2726
Brukere siste 7 dager: 231845
Denne kjempegode iskremen blir fyldig og kremete, og får kjempedigg smak av vanilje og hakket Smash! 😍

Ingredienser:
♥ 6 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 1 ss vaniljepasta (se tips)
♥ 6 dl kremfløte
♥ 200 g Smash (se tips)
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer, sukker og vanilje til du får en tykk eggedosis.
Pisk kremfløten i en annen bolle til tykk og myk krem.
Vend den piskede kremen sammen med eggedosisen. Bruk en ballongvisp slik at iskremblandingen blir jevn og klumpfri.
Hakk Smash-sjokoladene. Spar litt til pynt og vend resten inn i iskremblandingen.
Hell iskremblandingen i en beholder som rommer 1,5 – 2 liter.
Dryss over resten av den hakkede Smash-sjokoladen som pynt.
Sett beholderen i fryseren over natten (eller i minst 5 timer) slik at iskremen stivner.

Ta isen ut av fryseren i ca. 15 minutter før du vil bruke den, slik at den mykner litt.

Når isen er myk, kan du forme kuler med en iskremskje.

Dette er hjemmelaget is som vekker begeistring! 😃

Tips:
♥ Vaniljepasta er en tykk og mørk vaniljesirup, som gir veldig god vaniljesmak til iskremen. Fås kjøpt i de fleste norske matbutikkene. Du kan alternativt bruke 1 ss vaniljeekstrak eller frø fra 1 vaniljestang.
♥ Smash! er en sjokolade fra Nidar som selges i små og store pakninger.

♥ Iskrem som lages med eggeplommer og kremfløte blir fyldig og kremete også uten iskremmaskin. Du finner flere herlige varianter her på Det søte liv, se for eksempel: Iskrem med Baileys og kaffe, Sitronis, Skogsbæris, Iskrem med kaffe og marsipan og Oreoiskrem.

Enjoy!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 6 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 1 ss vaniljepasta (se tips)
♥ 6 dl kremfløte
♥ 200 g Smash (se tips)
Pisk eggeplommer, sukker og vanilje til du får en tykk eggedosis.
Pisk kremfløten i en annen bolle til tykk og myk krem.
Vend den piskede kremen sammen med eggedosisen. Bruk en ballongvisp slik at iskremblandingen blir jevn og klumpfri.
Hakk Smash-sjokoladene. Spar litt til pynt og vend resten inn i iskremblandingen.
Hell iskremblandingen i en beholder som rommer 1,5 – 2 liter.
Dryss over resten av den hakkede Smash-sjokoladen som pynt.
Sett beholderen i fryseren over natten (eller i minst 5 timer) slik at iskremen stivner.
Ta isen ut av fryseren i ca. 15 minutter før du vil bruke den, slik at den mykner litt.
Når isen er myk, kan du forme kuler med en iskremskje.
♥ Vaniljepasta er en tykk og mørk vaniljesirup, som gir veldig god vaniljesmak til iskremen. Fås kjøpt i de fleste norske matbutikkene. Du kan alternativt bruke 1 ss vaniljeekstrak eller frø fra 1 vaniljestang.
♥ Smash! er en sjokolade fra Nidar som selges i små og store pakninger.
♥ Iskrem som lages med eggeplommer og kremfløte blir fyldig og kremete også uten iskremmaskin. Du finner flere herlige varianter her på Det søte liv, se for eksempel: Iskrem med Baileys og kaffe, Sitronis, Skogsbæris, Iskrem med kaffe og marsipan og Oreoiskrem.
Skriv ny kommentar