Brukere online: 2655
Brukere i dag: 16515
Brukere siste 7 dager: 308388

150 g smør
3/4 dl sukker
2 ss mørk sirup
3 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ss kakao
Pisk mykt smør luftig med sukker og sirup. Sikt sammen de øvrige ingrediensene og bland inn i deigen.
Rull deigen til to pølser som legges på bakepapirdekket stekeplate. Trykk pølsene ned til ca 1 cm høyde.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. Avkjøles litt før de skjæres i skrå skiver.
"Sjokoladesmåbrød" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
2 kommentarer
Prøve disse, men de ble mjuke
Prøve disse, men de ble mjuke. Forventet sprøe kaker som karamellkaker, men kanskje de ikke skal være det.?
Mvh Sissel S
Sjokoladebrød (småe)har eg…
Sjokoladebrød (småe)har eg vokse opp med sida eg var liten. Mor lagde dei alltid te jul..Dei blei mjuke og gode. Eg syns dei er bedre enn dei som vert kalla brune pinnar. Dessverre har eg mista mor si oppskrift,so eg skal prøva den eg fann her på Det søte liv.
Skriv ny kommentar