Sjokoladesmåbrød

Sjokoladesmåbrød
Ingredienser

150 g smør
3/4 dl sukker
2 ss mørk sirup
3 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ss kakao

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør luftig med sukker og sirup. Sikt sammen de øvrige ingrediensene og bland inn i deigen.

Rull deigen til to pølser som legges på bakepapirdekket stekeplate. Trykk pølsene ned til ca 1 cm høyde.

Stekes midt i ovnen ved 175°C i 10-12 min. Avkjøles litt før de skjæres i skrå skiver.

Tips

"Sjokoladesmåbrød" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 kommentarer

Prøve disse, men de ble mjuke. Forventet sprøe kaker som karamellkaker, men kanskje de ikke skal være det.?
Mvh Sissel S

Sjokoladebrød (småe)har eg vokse opp med sida eg var liten. Mor lagde dei alltid te jul..Dei blei mjuke og gode. Eg syns dei er bedre enn dei som vert kalla brune pinnar. Dessverre har eg mista mor si oppskrift,so eg skal prøva den eg fann her på Det søte liv.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift