Sjokoladesnadder

Sjokoladesnadder
Ingredienser

200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
1 dl kokos
1 dl hasselnøtter
1 dl mandler
1 dl rosiner

Pynt:
røde cocktailbær

Fremgangsmåte

Smelt delfiafettet sammen med kokesjokoladen over vannbad. Rør blandingen jevn. Bland i kokos, rosiner og grovhakkede hasselnøtter og mandler.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett topper av sjokoladeblandingen ved hjelp av to teskjeer. Pynt hver topp med et halvt cocktailbær.

Sett brettet i kjøleskapet til toppene har stivnet. Ha dem deretter i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Tips

Oppbevar konfekten kjølig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift