Sjokoladesnadder

Sjokoladesnadder

07.01.2006
Sjokoladesnadder

Ingredienser

200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
1 dl kokos
1 dl hasselnøtter
1 dl mandler
1 dl rosiner

Pynt:
røde cocktailbær

Fremgangsmåte

Smelt delfiafettet sammen med kokesjokoladen over vannbad. Rør blandingen jevn. Bland i kokos, rosiner og grovhakkede hasselnøtter og mandler.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett topper av sjokoladeblandingen ved hjelp av to teskjeer. Pynt hver topp med et halvt cocktailbær.

Sett brettet i kjøleskapet til toppene har stivnet. Ha dem deretter i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Tips

Oppbevar konfekten kjølig.

07.01.2006
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter