Slutty Brownies

A little naughty, a little nice! 😜 

Her har du kjempepopulære brownies som kombinerer digg cookie-deig, Oreo-kjeks og bløt sjokoladebrownie i en og samme kake. 

 

 

Skikkelig yum! 

 

 

Oppskriften passer til liten langpanne.


Ingredienser:

Cookie-deig:
♥ 175 g smør
♥ 100 g sukker
♥ 200 g brunt sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1 ts natron
♥ 350 g hvetemel
♥ 200 g chocolate chips (se tips)

Oreo:
♥ 20-25 stk Oreos (se tips)

Sjokoladebrownie:
♥ 150 g smør
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 40 g kakao
♥ 3 egg
♥ 200 g sukker
♥ 75 g hvetemel
♥ 225 g chocolate chips (se tips)

 

Fremgangsmåte: 

Denne kaken består altså av 3 lag: cookie-deig, Oreos og sjokoladebrownie.

 

 

Cookie-deig: 

Pisk mykt, romtemperert smør sammen med hvitt og brunt sukker.

 

 

Tilsett eggene og pisk videre til en luftig smørkrem. Bland inn natron og deretter hvetemelet. Kna så inn chocolate chips.

Det skal bli en smidig og nokså kompakt cookie-deig. 

 

 

Press deigen jevnt utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

 

 


Oreos:

 

 

Dekk cookie-deigen i langpannen med hele Oreokjeks. Press kjeksen lett ned i cookiedeigen.

 

 

Sett formen i fryseren i 30 minutter.


Sjokoladebrownies:

Smelt smøret i en liten kjele. Tilsett oppdelt kokesjokolade og kakaopulver. La sjokoladen smelte i det varme smøret. Rør blandingen jevn.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland inn sjokoladesmøret.

Vend så inn hvetemelet. Bland til slutt inn chocolate chips. 

 

 

Ta formen ut av fryseren og hell browniedeigen over Oreokjeksene i formen. Jevn til overflaten. 

 



Steking og servering:

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25-30 minutter (se tips). 

 

 

La kaken avkjøles i langpannen før den deles i frekke firkanter. 

 

 

 

Fristende kakebiter det her!  🤩

 

 

😋

 

 

 

Sweet temptation ♥

 

 

Tips:

♥ Vær nøye på å ikke steke kaken for lenge. Det er meningen at kaken skal beholde en "fudgy" konsistens. Den stekte kaken blir fastere i konsistensen når den har fått stått kjølig en stund.

♥ 20-25 Oreo-kjeks tilsvarer ca. 1,5 pakke, så kjøp 2. Husk at kjeksene skal brukes hele, inklusive den hvite kremen inni. 

♥ Får du ikke tak i chocolate chips eller sjokoladeknapper, går det like greit å bruke grovt hakket kokesjokolade. 

♥ Needless to say - dette er en nokså mektig kake, så ikke del kaken i for store biter. 😊

♥ Kakebitene holder seg myke i flere dager om de pakkes godt inn i plast og er også kjempefine å fryse. 

 

 

ENJOY!  Heart

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Slutty Brownies
Ingredienser

Cookie-deig:
♥ 175 g smør
♥ 100 g sukker
♥ 200 g brunt sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1 ts natron
♥ 350 g hvetemel
♥ 200 g chocolate chips (se tips)

Oreo:
♥ 20-25 stk Oreos (se tips)

Sjokoladebrownie:
♥ 150 g smør
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 40 g kakao
♥ 3 egg
♥ 200 g sukker
♥ 75 g hvetemel
♥ 225 g chocolate chips (se tips)

Fremgangsmåte

Cookie-deig: 
Pisk mykt, romtemperert smør sammen med hvitt og brunt sukker. Tilsett eggene og pisk videre til en luftig smørkrem. Bland inn natron og deretter hvetemelet. Kna så inn chocolate chips. Det skal bli en smidig og nokså kompakt cookie-deig. 

Press deigen jevnt utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Oreos:
Dekk cookie-deigen i langpannen med hele Oreokjeks. Press kjeksen lett ned i cookiedeigen.

Sett formen i fryseren i 30 minutter.

Sjokoladebrownies:
Smelt smøret i en liten kjele. Tilsett oppdelt kokesjokolade og kakaopulver. La sjokoladen smelte i det varme smøret. Rør blandingen jevn.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland inn sjokoladesmøret. Vend så inn hvetemelet. Bland til slutt inn chocolate chips. 

Ta formen ut av fryseren og hell browniedeigen over Oreokjeksene i formen. Jevn til overflaten. 

Steking og servering:
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25-30 minutter (se tips). 

La kaken avkjøles i langpannen før den deles i frekke firkanter. 

Tips

♥ Vær nøye på å ikke steke kaken for lenge. Det er meningen at kaken skal beholde en "fudgy" konsistens. Den stekte kaken blir fastere i konsistensen når den har fått stått kjølig en stund.

♥ 20-25 Oreo-kjeks tilsvarer ca. 1,5 pakke, så kjøp 2. Husk at kjeksene skal brukes hele, inklusive den hvite kremen inni. 

♥ Får du ikke tak i chocolate chips eller sjokoladeknapper, går det like greit å bruke grovt hakket kokesjokolade. 

♥ Needless to say - dette er en nokså mektig kake, så ikke del kaken i for store biter.

♥ Kakebitene holder seg myke i flere dager om de pakkes godt inn i plast og er også kjempefine å fryse. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift