
6 eggehviter
3 dl sukker
1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking)
Pynt:
sukker
Fyll:
3 dl kremfløte
2 ss melis
Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Vend i vaniljepulveret. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 20 min. Hvelv kaken på et sukret kjøkkenhånkle eller matpapir. Fjern bakepapiret og avkjøl kaken med den varme langpannen over.
Pisk kremfløte og melis til krem. Bre fyllet over den kalde kaken. Rull sammen kaken fra langsiden. Renskjær kantene og flytt kaken over på et passende fat.
Kaken må være helt kald før du brer over kremfyllet, ellers smelter kremen.
Kaken er best samme dag.
Se også "Swissrull marengs med jordbær", "Swissrull marengs med mandarin", "Swissrull marengs med kiwi", "Swissrull marengs med ananas" og "Swissrull marengs med aprikos", osv....
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4357 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 42
Brukere i dag: 1046
Brukere siste 7 dager: 155615
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
1 kommentarer
jeg bruker aprikos sylt som
jeg bruker aprikos sylt som smøres på kaka. og sæ hermetiske mandarin blanda med fløte kjempegodt
Skriv ny kommentar