Valnøttmuffins

Valnøttmuffins
Ingredienser

2 egg
1,5 dl sukker
80 g valnøtter
0,5 dl hvetemel
2 ss potetmel
0,5 ts bakepulver

Pynt:
melisdryss
hele valnøttkjerner (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Visp eggedosis. Mal valnøttene og bland i. Sikt i det tørre og rør til jevn deig.

Sett doble papirformer på stekeplate og fyll formene 3/4 fulle. Stekes på nederste rille ved 225°C i 10 min. Avkjøl. Fjern ekstra papirformer som er løse. Sikt over melis og pynt eventuelt med hele valnøttkjerner før servering.

Tips

Doble papirformer er lurt for at muffinsene skal holde formen. Alternativt kan du sette enkle papirformer i et muffinsbrett.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift