Vanilla Milkshake

 

Vi shaker oss videre inn mot helgen!

 

Her er "Vanilla Milkshake"!

 

 

Dette er faktisk min personlige yndlingsmilkshake!

Utrolig enkel oppskrift, men smaken er bare så kjempegod!

 

 

 

Hemmeligheten ligger i å bruke vaniljeis av beste merke!

 

Oppskriften er til 2 glass.

 

 

Ingredienser:

♥ 2 dl vaniljeis med ekte vanilje
♥ 2 dl melk
♥ 0,5 ts vaniljeessens/-ekstrakt

Pynt:
♥ krem
♥ 2 kirsebær, jordbær eller noe annet du liker:-)

 

Fremgangsmåte:

Ha vaniljeis og melk i en blender og miks det raskt sammen (ikke miks lenger enn nødvendig).

Hell vaniljeshaken i glass. Sprut på litt krem og pynt med et kirsebær på toppen.

 

Serveres straks!

 

 

♥ Tips:

Tilpass mengden melk etter hvor tykk du liker milkshaken.

Bruk gjerne vaniljeis med skikkelig ekte vaniljesmak som f.eks. vaniljeisen fra Mövenpick.

 

 

Jeg synes ikke at det er nødvendig med vaniljeessens da. Har du bare vanlig vaniljeis, kan du forsterke vaniljesmaken ved å tilsette frø fra en halv vaniljestang, 0,5 ts vaniljeessens eller vaniljeekstrakt.

 

Jeg har her brukt sprutekrem på boks som jeg synes egner seg supert siden milkshaken skal serveres straks. Den er dessuten litt lettere i konsistensen enn vanlig pisket krem, men selvsagt kan begge deler brukes.

 

Mmmm.... nydelig

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Vanilla Milkshake
Ingredienser

2 dl vaniljeis med ekte vanilje
2 dl melk
0,5 ts vaniljeessens/-ekstrakt (se tips)

Pynt:
krem
2 kirsebær, jordbær eller noe annet du liker:-)

Fremgangsmåte

Ha vaniljeis og melk i en blender og miks det raskt sammen (ikke miks lenger enn nødvendig).

Hell vaniljeshaken i glass. Sprut på litt krem og pynt med et kirsebær på toppen.

Serveres straks!

Tips

♥ Tilpass mengden melk etter hvor tykk du liker milkshaken.

♥ Bruk gjerne vaniljeis med skikkelig ekte vaniljesmak som f.eks. vaniljeisen fra Mövenpick. Jeg synes ikke at det er nødvendig med vaniljeessens da. Har du bare vanlig vaniljeis, kan du forsterke vaniljesmaken ved å tilsette 0,5 ts vaniljeessens/vaniljeekstrakt eller frø fra en halv vaniljestang eller littegrann vaniljepulver.

♥ Jeg har her brukt sprutekrem på boks som jeg synes egner seg supert siden milkshaken skal serveres straks. Den er dessuten litt lettere i konsistensen enn vanlig pisket krem, men selvsagt kan begge deler brukes.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift