Varm sitron med honning


Er du litt forkjølet, eller bare har lyst på noe varmt å kose deg med nå på høsten, kan det være deilig med varm sitronsaft som er søtet med honning.

Sitronen smaker syrlig, men er likevel noe av det mest basiske man kan få i seg. Sitronen troner dermed øverst av de matvarene som best fremmer et gunstig syre-base forhold i kroppen. I tillegg er sitronen rik på vitamin C. Honning styrker immunforsvarer og lindrer sår hals.

 

 

Du trenger ingen oppskrift, så dette er egentlig bare et tips og en påminnelse om hvor sunn og frisk man føler seg i kroppen av å få i seg ferskpresset sitronsaft og litt honning.  Smile

 

Ingredienser:

♥ 1 sitron (gjerne økologisk)
♥ 1 ss honning
♥ 3 dl kokende vann


Fremgangsmåten:

Press saften ut av sitronen. Jeg synes det er godt å ta med fruktkjøttet fra sitronen i tillegg til selve sitronsaften. I tillegg bruker jeg to skiver sitron i koppen som gir litt ekstra syrlighet fra sitronskallet.

Tilsett kokende vann og smak til med honning.

Serveres varm og nylaget.

 

Annonse: Den vakre koppen er sponset av GreenGate.
 

Tips:

Du trenger ikke være syk for å drikke varmt vann med sitron og litt honning. Presset sitronsaft har veldig rensende effekt på kroppen og virker gunstig på alt fra huden, forbrenningen, hjertet, fordøyelse, energinivået osv. osv. Wink

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Varm sitron med honning
Ingredienser

♥ 1 sitron (gjerne økologisk)
♥ 1 ss honning
♥ 3 dl kokende vann

Fremgangsmåte

Press saften ut av sitronen. Jeg synes det er godt å ta med fruktkjøttet fra sitronen i tillegg til selve sitronsaften. I tillegg bruker jeg to skiver sitron i koppen som gir litt ekstra syrlighet fra sitronskallet.

Tilsett kokende vann og smak til med honning.

Serveres varm og nylaget.

Tips

Du trenger ikke være syk for å drikke varmt vann med sitron og litt honning. Presset sitronsaft har veldig rensende effekt på kroppen og virker gunstig på alt fra huden, forbrenningen, hjertet, fordøyelse, energinivået osv. osv. Wink

3 kommentarer

All vitamin C i sitron, blir helt borte når du har kokende vann. Samme med honning, den mister all den viktige næringen ved kokende vann. Dette er rett og slett menings.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift