Arkiv: juni 2005

29.06.2005

"Philadelfia ostekake" er en tysk variant av den klassiske ostekaken, som du finner oppskrift på her på detsoteliv.no i mange varianter. Til sammenligning inneholder "Philadelfia ostekake" mer pisket kremfløte i stedet for rømme, hvilket gir en litt fyldigere konsistens. Sitronsaft gir dessuten en NYDELIG smak til kaken!

Kategorier: Ostekaker
25.06.2005

"Sitronbrød" er en veldig saftig og kjempegod sitronkake som er stekt i avlang brødform. Kaken er klassisk og NYDELIG!! Se også oppskrift på "Sitronkake".

Kategorier: Formkaker
25.06.2005

Her har du en vanvittig god, amerikansk kakeoppskrift!!! Kaken er utrolig spesiell og inneholder hverken melk, smør eller egg. Kaken har en fantastisk konsistens og INTENS sjokoladesmak! Samme kake som "Crazy Chocolate Cake" (se oppskrift som er registrert tidligere), men uten sjokoladekrem og med melisdryss på toppen i stedet, som gir en utrolig tøff fargekontrast til den neste svarte sjokoladekaken!! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
25.06.2005

Fransk luksus!

Her har du en nydelig fransk fromasjkake med pasjonsfrukter som jeg har fått ENORMT mye skryt for!! Kaken er litt kostbar, fordi du bruker om lag 20 stk pasjonsfrukter. Til gjengjeld får kaken en FANTASTISK SMAK!! Dessuten er den lekker å se på og har en lett og luftig konsistens. Den PERFEKTE sommerkaken!!!!

Kategorier: Fromasjkaker
22.06.2005


Her har du etter min mening VERDENS BESTE Brownies!!!

Browniesene har deilig myk og fuktig konsistens og NYDELIG sjokoladesmak!! De er enkle å lage og er uten annen smakstilsetning enn mørk sjokolade.

Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
16.06.2005

"Sommerboller" fikk jeg en gang servert hos Baker Hansen i Oslo, og jeg ble straks totalt begeistret!!! Bollene er som "Kanelboller", men har i tillegg et stort øye i midten som er fylt med bringebærsyltetøy. Bollene glaseres med melisglasur og strøs med mandelflarn. Mmmmm - litt klissete, men KJEMPEDEILIG!!!! Oppskriften gir 15 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
15.06.2005

"Kraterboller" er gammeldagse og veldig saftige og gode hveteboller, som kjennetegnes av hullet ("krateret") man lager med fingeren i midten av hver bolle og som fylles med en deilig kanelblanding. Oppskriften gir 16 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
13.06.2005

"Kulturkake med sjokoladekrem" er en kjempesaftig og veldig smakfull langpannekake som inneholder mye kulturmelk (derav navnet), krydder og rosiner. Kaken er dessuten dekket med en nydelig sjokoladeglasur! Kaken er rask å lage og inneholder ikke egg. Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
11.06.2005

"Store hveteboller" - for dem som er glade i deilige, myke boller uten rosiner! Populære blant barn! Oppskriften gir 12 stk. Se også oppskrift på "Store rosinboller".

Kategorier: Gjærbakst o.l.
11.06.2005

"Drømmeboller" er store, saftige hveteboller fylt med UFORSKAMMET mye vaniljekrem......!!! Du får kjøpt dem på 7'Eleven (i hvert fall kjøpte jeg dem der i mine yngre dager ;-)) - men de er ENDA bedre når du lager dem selv! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.

Sider